18χρονος σκοτώθηκε για ν’ αποφύγει τον έλεγχο εισιτηρίων!

– Όλα έγιναν χθες το βράδυ, όταν ελεγκτές μπήκαν σε τρόλει με προορισμό το Περιστέρικαι άρχισαν τον έλεγχο εισιτηρίων
– Ένας 18χρονος δεν είχε εισιτήριο και έτσι του ζήτησαν να κατέβει μαζί τους στο τέρμα
– Ο νεαρός ξαφνικά πήδηξε από το τρόλει και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι!
– Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα!

Ο νεαρός επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ με αριθμό 7039 που εκτελούσε το δρομολόγιο «Ζαππειο-Α. Ιερόθεος» από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Στην επόμενη στάση, στην Παναγή Τσαλδάρη, μπήκε στο τρόλεϊ ένας ελεγκτής και κατευθύνθηκε προς τον νεαρό ζητώντας του το εισιτήριο.

Ο 18χρονος όμως δεν είχε εισιτήριο και ο ελεγκτής του ζήτησε να αποβιβαστούν μαζί στο τέρμα καθώς δεν είχε να του δώσει τα χρήματα για το πρόστιμο.

Το τραγικό περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 9 το βράδυ. Κάποιες μαρτυρίες κάνουν λόγο και για διαπληκτισμό του νεαρού με τους ελεγκτές.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο νεαρός ξαφνικά, πάτησε το μπουτόν κινδύνου, άνοιξε την πόρτα και στην προσπάθειά του να διαφύγει πήδηξε έξω από το όχημα με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος πρώτα στο Αγια Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς όπου όμως στις 5 τα ξημερώματα άφησε τη τελευταία του πνοή.

Ο οδηγός και ο ελεγκτής αρχικά δεν συνελήφθησαν. Αυτό έγινε αφού εξέπνευσε ο νεαρός. Η Αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό με βάση και τις καταθέσεις των επιβατών.

Τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι αφού πρώτα οδηγήθηκαν στην Τροχαία και έπειτα στον Εισαγγελέα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Πηγή: NewsIt.gr