Κρατική Ιστορία ή τα ανιστόρητα Σκόπια!

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΚΚΙΝΑΡΗ
Παιδίατρος-Συγγραφέας.
http://PanhellenicPost.com “Νέο ξέσπασμα αλυτρωτισμού καταγόμενων από την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία Μακεδονίας εκδηλώθηκε στη Μελβούρνη σε διαδήλωση που οργανώθηκε έξω από το πολιτειακό κοινοβούλιο της Βικτώριας. Μερικές εκατοντάδες διαδηλωτές απαίτησαν «συγγνώμη και αποζημίωση» «για τις ζημιές που προκλήθηκαν από τους αντιμαχόμενους στους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912-1913 και στον Εμφύλιο Πόλεμο στην Ελλάδα το 1946-1949, για τις ιδιοκτησίες και τις ζωές «Μακεδόνων» που εκδιώχθηκαν βίαια και σκοτώθηκαν καθώς και για την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων και της πολιτιστικής κληρονομιάς στις κατεχόμενες περιοχές της Μακεδονίας» όπως υποστήριξαν.” Όταν η ιστορία γράφεται με πρόθεση την κακοποίησή της,τότε λέγεται “κρατική ιστορία”,που βάζει στο μίξερ γεγονότα,γλώσσες ,έθνη,λαούς,σκοπιμότητες και βγάζει “σκοπιανά”,”αλυτρωτισμούς” και αποσταθεροποίηση!
Το θέμα όμως δεν είναι ποιος χειρίζεται το “μίξερ”της κρατικής ιστορίας ή ποιος έχει συμφέροντα να βάζει άλλους να το λειτουργούν.
Το θέμα είναι ότι και πάλι παραμένουμε θεατές σ’ένα έργο που μπορεί να τελειώσει μια κι έξω!
Υπάρχουν Διεθνείς Οργανισμοί,Διπλωματικοί τρόποι άμεσης αντίδρασης και κυρίως έργαλεία άσκησης έξωτερικής πολιτικής χωρίς “γιαλαντζί”περιτύλιγμα.
Σήμερα μπορεί να γίνει κάτι.
Αύριο όλοι οι ανιστόρητοι του κόσμου θα “κατανοούν”τους αλυτρωτισμούς ενός ανύπαρκτου βαλκανικού έθνους,που του στέρησε τη γη του ο ελληνικός ιμπεριαλισμός.
Και πρέπει να ξέρετε ότι ο “μύθος”είναι η μεγαλύτερη κινητήρια δύναμη στην ιστορία!
Σκεφτείτε το!