Katy Perry: Ρεκόρ πωλήσεων για το «Roar»

Το «Roar» μπορεί να μετράει μόλις μια εβδομάδα κυκλοφορίας, έχει όμως ήδη πουλήσει πάνω από 525 χιλιάδες αντίτυπα και έχει λάβει μάλιστα υποψηφιότητα για το πιο ευπώλητο Digital Single της χρονιάς.

Εντελώς άβαφη και με ατημέλητη εμφάνιση συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός την τραγουδίστρια Katy Perry να κάνει τα ψώνια της σε δρόμο του Beverly Hills στο Λος Αντζελες.

Η 29χρονη σταρ μόλις κατάλαβε ότι την παρακολουθούν οι παπαράτσι προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπό της. Και μπορεί η ίδια να κυκλοφορεί σαν κοινή θνητή, τα τραγούδια της όμως σπάνε όλα τα ρεκόρ στις κυκλοφορίες. Συγκεκριμένα το «Roar» μπορεί να μετράει μόλις μια εβδομάδα κυκλοφορίας, έχει όμως ήδη πουλήσει πάνω από 525 χιλιάδες αντίτυπα και έχει λάβει μάλιστα υποψηφιότητα για το πιο ευπώλητο Digital Single της χρονιάς.

Το τραγούδι υπογράφει η καλή της φίλη και τραγουδοποιός Bonnie McKee σε μια παραγωγή των Max Martin και Dr. Luke και θα βρίσκεται στην 3η δισκογραφική της δουλειά όπου θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα μέσω της Capitol Records από τις 22 Οκτωβρίου, με τίτλο «Prism».

 Prothema.gr