MTV Video Music Awards: Οι μεγάλοι νικητές των χθεσινών βραβείων

Τα MTV VMA Video Music Awardsπραγματοποιήθηκαν χτες το βράδυ στο Barclays Centerτης Νέας Υόρκης, μετά από χρόνια φιλοξενίας τους στην Πόλη των Αγγέλων. Το μενού της τελετής προσέφερε σφηνάκια λάμψης, συγκίνησης, έκπληξης και …απορίας. Με highlight μαρκάρονται οι δυναμικές ερμηνείες τηςKaty Perry, της Miley Cyrus, του Justin Timberlake και φυσικά της προβοκατόρισσας Lady GaGa που έδωσαν το στίγμα της βραδιάς.

Με αρχέγονο styling που παρέπεμπε στους πρωτόπλαστους ή άλλη Αφροδίτη του Μποτιτσέλι (ένα λουλουδάτο φύλο συκής και δύο κέλυφη για στηθόδεσμο) η Lady GaGa άνοιξε τη χτεσινή τελετήμε την πρώτη live performance του νέου της single Applause που συνέπιπτε και με την επιστροφή της on stage μετά την εγχείρηση.

Από την άλλη, χωρίς creepy υπερβολές, η Miley Cyrus ντυμένη με ένα στενό κορμάκι που απεικόνιζε ένα αρκουδάκι, ήταν η ψυχή του πάρτι. Ανάμεσα σε χορευτές ντυμένους αρκούδες – hommage στο video clip του We Can’t Stop -η 20χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε τη σκηνή με τον Robin Thike και μαζί, σε ένα ντουέτο που τα έσπασε, ερμήνευσαν τα δύο τους δημοφιλή κομμάτια We Can’t Stop και Blurred Lines.

Από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς, ο Justin Timbelake με το Mirrors, βραβεύτηκε για το βίντεο της χρονιάς και επανενώθηκε με τους πρώην ‘N Sync bandmates JC Chasez, Chris Kirkpatrick, Joey Fatone, και Lance Bass στο ενθουσιώδες Bye, Bye, Bye. ενώ το Locked Out Of Heaven του Bruno Mars, αναδείχθηκε ως το καλύτερο βίντεο από άντρα καλλιτέχνη. Αντίστοιχα, στη γυναικεία κατηγορία ξεχώρισε το I knew you were trouble, της Taylor Swift, την οποία τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Με super glam εμφάνιση, επιλέγοντας Herve Leger φόρεμα και Prada παπούτσια- που δεν θύμιζε καθόλου country girl, αλλά την ξαναθυμηθήκαμε χάρη στα κλασικά της κολπάκια. Γνωστή για τους στίχους της που αφορούν παλιές αγάπες και δύσκολους χωρισμούς, η 23 χρονη σταρ φάνηκε να λέει την ώρα που ο πρώην της, Harry Styles, παρουσίαζε ένα βραβείο: shut the f¤¤¤ up!

Η νεαρή Selena Gomez πήρε το βραβείο για το καλύτερο pop βίντεο και συγκεκριμένα για το Come and get it, ενώ το συγκρότημα 30 Seconds To Mars με το Up In The Air, πήραν το βραβείο στην κατηγορία ροκ βίντεο.

Καλύτερο Hip-Hop βίντεο, αναδείχθηκε το Can’t Hold Us, των Macklemore & Ryan Lewis featuringRay Dalton, και βραβείο για την καλύτερη σκηνοθεσία πήρε η Pink και ο Nate Ruess, για το τραγούδιJust Give Me A Reason.

Ο Justin Timberlake, έβαλε ακόμα ένα βραβείο χθες βράδυ στη συλλογή του και αυτό ήταν για τηνκαλύτερη σκηνοθεσία σε βίντεο, για το Suit & Tie. Στην κατηγορία Βest Video With A Social Message, ξεχώρισε το Same Love, των Macklemore & Ryan Lewis featuring Mary Lambert, ενώκαλύτερο βίντεο με Visual Effects ήταν το Safe & Sound, των Capital Cities.

Καλύτερο καλοκαιρινό τραγούδι αναδείχθηκε το Best Song Ever του συγκροτήματος One Directionκαι στην κατηγορία πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης, νικητής βγήκε ο Austin Mahone.

Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος, όπως έκαναν και τα MTV awards, η Katy Perry, βγήκε νικήτρια της βραδιάς και σήκωσε τη ζώνη της ως θηλυκός Rocky. Με φόντο την γέφυρα του Μπρούκλυν και έχοντας μετατρέψει τη σκηνή σε ρινγκ, ντυμένη με σορτσάκι του μποξ και ένα λεοπάρ μπουστάκι, έκλεισε στην τελετή των φετινών βραβείων με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τραγουδώντας το νέο single Roar του νέου της album Prism.

Έκπληξη της βραδιάς ήταν ο Kanye West στην πρώτη του εμφάνιση μετά τη γέννηση της μικρής North, o οποίος τραγούδησε το νέο του single Blood on the Leaves. Μπορεί η Kim να μην ήταν εκεί, αλλά τουίταρε την υποστήριξη της: καλύτερη εμφάνιση της βραδιάς ο Kanye West.

Πηγή: Peoplegreece.com