Αθλητικά παρασκήνια, 29 Αυγούστου 2013

  • Ραντεβού με τα... μπαλάκιαΡαντεβού με τα… μπαλάκια

    Γιώργος Καραμάνος – Tα play off ολοκληρώθηκαν! Δείτε πως διαμορφώθηκαν τα γκρουπ δυναμικότητας και κάντε τις προβλέψεις σας για τους πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού!

  • «Όχι στα ίδια λάθη»«Όχι στα ίδια λάθη»

    Φώτης Καρακούσης – Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, τους ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν απέναντι στον Πανιώνιο.

  • Πάτησε Ολλανδία ο ΑτρόμητοςΠάτησε Ολλανδία ο Ατρόμητος

    Μάκης Σταθάτος – Με την ελπίδα για το μεγάλο θαύμα, η αποστολή του Ατρομήτου έφτασε στην Ολλανδία λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι για τη ρεβάνς με την Αλκμααρ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΜΑΚΗΣ ΣΤΑΘΑΤΟΣ

  • Τους χρειαζόταν η ΑΕΚ τους έτοιμουςΤους χρειαζόταν η ΑΕΚ τους έτοιμους

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την απόλυτη ανάγκη της ΑΕΚ να παίξει ποδόσφαιρο υπεροχής και να επιτύχει την επιστροφή της με τρόπο θεαματικό και εμφατικό.

  • Και τυπικά Βοιωτός ο ΚαπόΚαι τυπικά Βοιωτός ο Καπό

    Φώτης Καρακούσης – Παίκτης του Λεβαδειακού είναι και τυπικά από σήμερα ο Ολιβιέρ Καπό, με τους Βοιωτούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού.

  • «Να προσφέρω στον Εργοτέλη»«Να προσφέρω στον Εργοτέλη»

    Φώτης Καρακούσης – Ο Αλβάρο Μεχία έφτασε στο Ηράκλειο για λογαριασμό του Εργοτέλη, αποθεώθηκε και στις δηλώσεις του ανέφερε πως θέλει να δουλέψει για να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχεις τους στόχους της.

  • Το Ντιαμάντι θα είναι παντοτινόΤο Ντιαμάντι θα είναι παντοτινό

    Γιώργος Καραμάνος – Ο Αλεσάντρο Ντιαμάντι υπέγραψε την επέκταση της παραμονής τους στους Ροσομπλού μέχρι το 2018, όταν θα είναι 35.

  • «Χρέος μας να δούμε καλύτερο Παναθηναϊκό»«Χρέος μας να δούμε καλύτερο Παναθηναϊκό»

    – Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Παναθηναϊκού Νίκος Μαρινάκης μίλησε για τις ευκαιρίες που έχει πάρει στο “τριφύλλι” και μιλώντας ενόψει του αγώνα με τη Βέροια τόνισε πως είναι χρέος όλων να φανεί καλύτερη η ομάδα.

  • Η υποδοχή σε... άλλον Μεχία!!!Η υποδοχή σε… άλλον Μεχία!!!

    – Από τα ωραία των αφίξεων. Φίλοι του Εργοτέλη ήταν στο “Νίκος Καζαντζάκης” για να υποδεχθούν τον Αλβάρο Μεχία, αλλά τελικά αποθέωσαν έναν που έμοιαζε καταπληκτικά με τον Ισπανό!

  • Με Γαϊτάνο κόντρα σε ΠαναθηναϊκόΜε Γαϊτάνο κόντρα σε Παναθηναϊκό

    Φώτης Καρακούσης – Ο Στέφανος Γαϊτάνος θα καθίσει στο πάγκο της Βέροιας στο Σαββατιάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΑ:http://sport.gr.msn.com/