Αθλητικά Παρασκήνια, 30 Αυγούστου 2013

  • Aπόλλων μέσα, ΑΠΟΕΛ έξω!Aπόλλων μέσα, ΑΠΟΕΛ έξω!

    – Oρθιος στη Νίκαια ο Απόλλων, ηττήθηκε 1-0 από τη Νις, ωστόσο τα δυο γκολ στην Κύπρο τον έφεραν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Με γκολ στο 90′ η Ζούλτε Βάρεγκεμ άφησε εκτός ομίλων το ΑΠΟΕΛ (1-2). Τεράστιες εκπλήξεις σε Γερμανία, Ιταλία, Ρωσία, Πορτογαλία.

  • Τώρα κι αν θέλει 6αρι ο ΟλυμπιακόςΤώρα κι αν θέλει 6αρι ο Ολυμπιακός

    Βασίλης Σαμπράκος – Μετά την κλήρωση και το πρόγραμμα, ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την επικαιροποίηση της ανάγκης των Ερυθρόλευκων να αποκτήσουν έναν ανασταλτικό μέσο που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός.

  • Με Τριανταφυλλόπουλο βασικόΜε Τριανταφυλλόπουλο βασικό

    Φώτης Καρακούσης – Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν θα μπορέσει τελικά να αγωνιστεί στο Σαββατιάτικο ματς με την Βέροια (21:30) και την θέση του στην βασική ενδεκάδα θα πάρει ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

  • Ραντεβού με τον Φέισα!  vid Ραντεβού με τον Φέισα! (vid)

    Γιώργος Καραμάνος – Κόντρα στην ισχυρή (;) του ομίλου Μπενφίκα, ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τον γνώριμο Λιούμπομιρ Φέισα και ένα πλήρες ρόστερ.

  • Μιλάει με Νίνη ο ΠΑΟΚ!Μιλάει με Νίνη ο ΠΑΟΚ!

    Απόστολος Παγώνης – Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει επαφές για απόκτηση του Σωτήρη Νίνη. Συσκέψεις στον “δικέφαλο” για να δουν αν τελικά κινηθούν για την απόκτηση του διεθνούς μεσοεπιθετικού.

  • Στη Σασουόλο ο ΣκελότοΣτη Σασουόλο ο Σκελότο

    Γιώργος Καραμάνος – Δανεικός για έναν χρόνο στους νεοφώτιστους δόθηκε από την Ιντερ ο Εσεκίελ Ματίας Σκελότο.

  • Μεταγραφή η ΑρσεναλΜεταγραφή η Αρσεναλ

    Γιώργος Καραμάνος – Το κοινό απαιτούσε ενίσχυση και ο Βενγκέρ έκανε την κίνηση του, παίρνοντας ξανά στο Βόρειο Λονδίνο τον Ματιέ Φλαμινί.

  • Ελπίδες και αν αποκλειστείΕλπίδες και αν αποκλειστεί

    – Ακόμα και αν ο Ατρόμητος δεν τα καταφέρει απέναντι στην Άλκμααρ θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα, με την ΟΥΕΦΑ να ανακοινώνει πως θα γίνει κλήρωση ανάμεσα στις 30 που θα αποκλειστούν μετά την τιμωρία της Φενέρμπαχτσε.

  • «Ανηφόρα κάθε εβδομάδα»«Ανηφόρα κάθε εβδομάδα»

    – Παρά το καλό ξεκίνημα της ομάδας του, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Σάββας Παντελίδης κρατάει χαμηλούς τόνους, τονίζοντας πως κάθε εβδομάδα υπάρχει μια ανηφόρα που πρέπει να ανεβαίνουν.

  • Ανακοίνωσε Σίμο ο ΆρηςΑνακοίνωσε Σίμο ο Άρης

    Απόστολος Παγώνης – Παίκτης του Άρη είναι ο 17χρονος Κώστας Σίμος, με τους “κίτρινους” να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/