Ελληνοαμερικανική συνδρομή για Υγειονομική φροντίδα στην Ελλάδα

 

Οι Γιατροί του Κόσμου Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσαν ότι μεγάλη δωρεά από το Ιδρυμα της Οικογένειας Τζαχάρη θα επιτρέψει την συνέχεια της πρωτοβουλίας της  Οργάνωσης για παροχή ποιοτικής υγειονομικής περίθαλψης σε ομάδες πληθυσμού της Ελλάδος, ιδιαίτερα σ’
εκείνους οι οποίοι έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση,  όπως αναφέρεται στην ανακοίνω της  Οργάνωσης.
Με την ήδη εγκαινιασθείσα συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου στην Ελλάδα, η δωρεά της οικογένειας Τζαχάρη θα βοηθήσει στην επέκταση των προγραμμάτων εμβολιασμού παιδιών και ηλικιωμένων, καθώς επίσης στη δημιουργία περισσότερων πολυκλινικών, οι οποίες
θα παρέχουν βασική και αναγκαία φροντίδα στα παιδιά, στις εγκυμονούσες μητέρες και στους ανθρώπους προχωρημένης ηλικίας.
Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου ΗΠΑ, Δρ. Ρον Γουάλταμ, είπε ότι «οι Γιατροί του Κόσμου ΗΠΑ είναι ευγνώμονες που συνεχίζεται η συνεργασία με το Ιδρυμα της Οικογένειας Τζαχάρη, καθώς συνεργαζόμαστε στενά για να επεκτείνουμε τα προγράμματα εμβολιασμού σε εμπερίστατες ομάδες πληθυσμού της Ελλάδος».

Τόνισε δε ως «είμαστε ευγνώμονες για την γενναιοδωρία του Ιδρύματος Τζαχάρη και ελπίζομε πως μαζί μπορούμε να διασφαλίσουμε πως θα υπάρχει ίση πρόσβαση στην υγειονομική φροντίδα για όλους στην Ελλάδα».

*Φωτογραφία πρώτης σελίδος: Ο Μάικλ Τζαχάρης.