Δύσκολες ώρες για την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Δύσκολες ώρες για την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

“Καταρρακωμένη είναι η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς” σύμφωνα με ισχυρισμούς του στενού περιβάλλοντος της διάσημης ηθοποιού. Όπως αναφέρει η παρουσιάστρια και επί 20 χρόνια φίλη της και κουμπάρα της, Άννα Γουόκερ, “οι επόμενες εβδομάδες θα είναι πολύ δύσκολες για την Κάθριν, καθώς η ψυχική της υγεία της είναι εύθραστη και μπορεί πολύ εύκολα να επηρεαστεί”.

Αν και οι φήμες θέλουν την Κάθριν Ζέτα Τζόους και τον Μάικλ Ντάγκλας να έχουν ήδη καταθέσει τα χαρτιά του διαζυγίου, το ζευγάρι την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε πως βρίσκεται εν διαστάσει ώστε να κάνει αποτίμηση και να δουλέψει τον γάμο του.

Η Γουόκερ, ωστόσο, εκφράζει την ανησυχία της, επισημαίνοντας πως η Κάθριν έχει περάσει πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια, τόσο εξαιτίας της ασθένειας του συζύγου της, καρκίνος του φάρυγγα, όσο και της διπολικής διαταραχής, εξαιτίας της οποίας νοσηλεύτηκε και σε κέντρο αντιμετώπισης μανιοκαταθλιπτικών διαταραχών. Όπως αναφέρει η ίδια, ο χωρισμός τους θα ήταν ό,τι χειρότερο για τη 43χρονη ηθοποιό, η οποία είναι πάρα πολύ παραδοσιακή και δεν θα ήθελε ποτέ ένα διαζύγιο, καθώς δενε ίναι στα πρότυπα που έχει από την οικογένειά της.

Φίλοι του ζευγαριού, διατηρώντας την ανωνυμία τους, μίλησαν στην εφημερίδα “Daily Mail” υποστηρίζοντας πως ο 68χρονος ηθοποιός εξαιτίας της ασθένειάς του ήρθε πιο κοντά στο θάνατο, αναθεωρώντας τη ζωή του και το γάμο του, καταλήγοντας ότι δεν του αρέσει αυτό που βλέπει.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος