Θέατρο από την ομάδα του Κολλεγίου «Άγιος Ιωάννης» στην Αυστραλία

Το Ελληνορθόδοξο Κολλέγιο «Ο Άγιος Ιωάννης», προσκαλεί την ομογένεια να παρακολουθήσει τις δύο ανοιξιάτικες θεατρικές παραστάσεις που ετοίμασαν οι μαθητές του δημοτικού σχολείου, και, οι οποίες θα λάβουν χώρα το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου στις 7.00μμ στο Γυμναστήριο του Κολλεγίου (είσοδος από Blanch Street).

Το θέμα του πρώτου Θεατρικού «Bullies Anonymous» εστιάζεται στην ψυχολογική βία και εξετάζει καταστάσεις από την πλευρά των ατόμων που την προκαλούν. Για παράδειγμα τα παιδιά τραγουδούν: «Είναι καλό να είσαι μόνος» για να συνειδητοποιήσουν στη συνέχεια ότι αυτοί που προκαλούν ψυχολογική βία καταλήγουν χωρίς φίλους και ολομόναχοι. Μαθαίνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο για τη ψυχολογική βία, οι μαθητές αποκτούν περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, συζητούν ανοικτά αυτό το θέμα και το αντιμετωπίζουν με θετικότερο τρόπο.

Το δεύτερο Θεατρικό «Biomes – Animals and Plants in Their Habitats» έχει ως θέμα τους βιότοπους των ζώων και των φυτών στα διάφορα οικοσυστήματα. Στην παράσταση εμφανίζονται βιότοποι όπως έρημοι, ωκεανοί, τούντρα, δάση, λιβάδια και υγροβιότοποι.

Ο Θεατρικός Τομέας του Κολλεγίου, με τη βοήθεια και συμπαράσταση των πάντα ακούραστων γονέων, έχουν δημιουργήσει απίθανα και πολύχρωμα κουστούμια, τα οποία θα εντυπωσιάσουν. Τα παιδιά του σχολείου σας υπόσχονται ένα υπερθέαμα και σας περιμένουν.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στην είσοδο τη βραδιά της παράστασης. Ενήλικες $15,  Παιδικό $5,  Οικογενειακό $35.
Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στη Γραμματεία στον αριθμό 9480 5300.

Πηγή:Neoskosmos.com