Προπαγάνδα από το ζεύγος Άσαντ μέσω instagram – Όλα είναι αγγελικά πλασμένα στην Συρία

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν παρά τα όσα μας έχει διδάξει η ιστορία. Η Συρία, είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων και το καθεστώς Ασαντ επικρίνεται από την διεθνή κοινότητα για εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί εναντίον του ίδιου του, του λαού. Για τον ίδιο τον Άσαντ όμως και απ’ ότι φαίνεται και για την γυναίκα του πέρα βρέχει!

Οι εικόνες του λαού του που ξεσπιτώνεται, οι εικόνες με τα στρατόπεδα προσφύγων στα οποία έχουν καταφύγει πάνω από 2 εκατομμύρια συμπατριώτες του, πολύ απλά δεν υπάρχουν.

Ο ίδιος, όπως και η γυναίκα του, κυρίως αυτή, είναι τόσο αγαπητοί στο λαό τους, που το δείχνουν κιόλας για να γίνουν πιστευτοί.

Σε μια από τις φωτογραφίες φαίνεται να φοράει ένα ειδικό βραχιόλι που δείχνει πόσες θερμίδες καις ανάλογα με το πόσα βήματα κάνεις.
Σε μια από τις φωτογραφίες φαίνεται να φοράει ένα ειδικό βραχιόλι που δείχνει πόσες θερμίδες καις ανάλογα με το πόσα βήματα κάνεις.

Λάτρης της τεχνολογίας και των social media  o Ασαντ, πίστεψε ότι θα κάνει καλό στο προφίλ του, ανεβάζοντας στο instagram φωτογραφίες της συζύγου του,

Η προπαγάνδα που επιχειρεί να κάνει είναι τουλάχιστον πρακτική άλλων δεκαετιών η οποία αγγίζει τα όρια του χυδαίου. Γιατί την ώρα που υπάρχουν φωτογραφίες χιλιάδων νεκρών παιδιών και ξεσπιτωμένων οι δημόσιες σχέσεις της Ασμα Αλ Ασαντ είναι εμετικές.

Ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, η Ασμα Αλ Ασαντ δείχνει να μην έχει επίγνωση του τι συμβαίνει στην πατρίδα του συζύγου της.