Αθλητικά Παρασκήνια, 10 Σεπτεμβρίου 2013

  • Ο Αναστασίου εντόπισε το πρόβλημαΟ Αναστασίου εντόπισε το πρόβλημα

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος ακούει το “να δίνετε το 100%” του προπονητή προς τους ποδοσφαιριστές και σχολιάζει ότι ο Αναστασίου κατάφερε να αναγνωρίσει εγκαίρως το βασικό πρόβλημα της ομάδας που συναρμολογεί.

  • «Αίμα» και άμμος με φόντο το Μουντιάλ!«Αίμα» και άμμος με φόντο το Μουντιάλ!

    Φώτης Καρακούσης – Τρεις στροφές πριν την Βραζιλία και οι αγώνες της Τρίτης για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα κρίνουν πολλά για το ποιες ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο ή την δεύτερη θέση. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα σενάρια για τους ομίλους της Ευρώπης.

  • «Νίκη αύριο και βλέπουμε»  vid «Νίκη αύριο και βλέπουμε» (vid)

    – Ποια Σλοβακία; Μόνο η Λετονία και το παιχνίδι της Τρίτης είναι στο μυαλό του Φερνάντο Σάντος με τον ομοσπονδιακό προπονητή να τονίζει πως θα πρέπει οι παίκτες του να παίξουν όπως στο δεύτερο ημίχρονο στο Βαντούζ.

  • Στα χνάρια του Γκόμες ο ΒέρνερΣτα χνάρια του Γκόμες ο Βέρνερ

    Λευτέρης Ντανοβασίλης – Ο Λευτέρης Ντανοβασίλης γράφει για τον 17χρονο Τίμο Βέρνερ, που είναι ό,τι καλύτερο έχει “βγάλει” η Στουτγκάρδη μετά τον Μάριο Γκόμες.

  • Nα προστατεύσει την άμυνα…Nα προστατεύσει την άμυνα…

    Τάσος Νικολογιάννης – Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον τρόπο που πρέπει να βρει ο Γιάννης Αναστασίου ώστε να προστατεύσει καλύτερα την άμυνά του Παναθηναϊκού.

  • Ενοχλήσεις ο ΜέντεςΕνοχλήσεις ο Μέντες

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Μέντες ακολούθησε θεραπεία στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά γαστροκνημία.

  • Top deals – Ligue 1Top deals – Ligue 1

    Ball Boys – Ο Ball Boy Λευτέρης Ντανοβασίλης συνεχίζει με το top 5 των μεταγραφών στην Ligue 1.

  • Με τα μεγάλα club της Ευρώπης ο Ατρόμητος!Με τα μεγάλα club της Ευρώπης ο Ατρόμητος!

    Μάκης Σταθάτος – Μέλος του European Club Association (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων) αποτελεί ο Ατρόμητος, ο οποίος θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους ισχυρούς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

  • Πήρε Τζιέλαρ ο ΟλυμπιακόςΠήρε Τζιέλαρ ο Ολυμπιακός

    Πολύδωρος Παπαδόπουλος – Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο 18χρονος Σέρβος Σάσα Τζιέλαρ υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Μεταγραφή-επένδυση τονίζουν οι Σέρβοι!

  • Έρχεται να δοκιμαστεί ο ΜάντλουγκΈρχεται να δοκιμαστεί ο Μάντλουγκ

    – Εν αναμονή της άφιξης του Αλεξάντερ Μάντλουγκ βρίσκονται στον ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρουν οι Γερμανοί ο 31χρονος αμυντικός θα βρίσκεται την Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη για να δει ο Στέφενς σε τι κατάσταση βρίσκεται.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/