Αθλητικά Παρασκήνια, 11 Σεπτεμβρίου 2013

  • Βραζιλιάνικο σόου στις ΗΠΑ!  vid Βραζιλιάνικο σόου στις ΗΠΑ! (vid)

    Γιώργος Φραδελάκης – Έχοντας ήδη εξασφαλισμένη την παρουσία της στην τελική φάση του Μουντιάλ ως διοργανώτρια, η “σελεσάο” συνεχίζει να προσφέρει… αφειδώς θέαμα στα φιλικά προετοιμασίας της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του επόμενου καλοκαιριού. Μετά την εξάδα επί της Αυστραλίας πριν από τέσσερις ημέρες, σειρά πήρε η Πορτογαλία, η οποία πάντως δεν είχε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη διάθεσή της.Οι Ίβηρες μάλιστα που είχαν “ρεπό” από τα προκριματικά του Μουντιάλ, μετά το εμφατικό διπλό τους στη Β.Ιρλανδία την περασμένη Παρασκευή, μπήκαν δυνατά και ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο “Gillette Stadium” της Μασαχουσέτης.Σκόρερ ο Ραούλ Μεϊρέλς, αλλά με την… αρωγή της βραζιλιάνικης άμυνας, εκμεταλλευόμενος ένα λάθος γύρισμα προς τα πίσω. Παρ’ όλα αυτά πριν περάσει καν ένα τέταρτο το ματς είχε ήδη έρθει τούμπα!Αφού ο Τιάγκο Σίλβα έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Νεϊμάρ ισοφαρίζοντας σε 1-1, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπάρτσα έσκισε σαν… μία κόλλα χαρτί την άμυνα των Πορτογάλων και με ωραίο τελείωμα σημείωσε το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του Σκολάρι. Οι Βραζιλιάνοι όμως έδωσαν και συνέχεια, αφού με το καλημέρα της επανάληψης ο Ζο δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από ασίστ του Μάξουελ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Σίλβα, Μάξουελ, Ραμίρες (60’ Οσκαρ), Λουίς Γκουστάβο, Παουλίνιο (83’ Ενρίκε), Μπερνάρντ (67’ Ερνάνες), Τζο (77’ Πάτο), Νεϊμάρ (89’ Λούκας Μόουρα)ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίτσιο, Μουτίνιο (59’ Ρούμπεν Αμορίμ), Πέπε (45’ Λουίς Νέτο), Μπρούνο Αλβες, Κοεντράο (54’ Αντούνες), Νάνι, Μιγκέλ Βελόζο, Μεϊρέλες, Βιεϊρίνια (84’ Λίκα), Νέλσον Ολιβέιρα, Ζοάο Περέιρα (70’ Πόστιγκα)

  • Σάμπα οι... Μεγάλοι  vids Σάμπα οι… Μεγάλοι (vids)

    – Ιταλία, Ολλανδία και Γερμανία (ουσιαστικά) έκλεισαν θέσεις για τη Βραζιλία. Ανοικτό της Αγγλίας, προς μπαράζ η Πορτογαλία.

  • Top deals- Primera DivisionTop deals- Primera Division

    Ball Boys – Ο Ball Boy Λευτέρης Ντανοβασίλης ολοκληρώνει την σειρά top 5 με τις καλύτερες μεταγραφές στην Primera Division.

  • Η φλόγα ανάβει στο Αγρίνιο!Η φλόγα ανάβει στο Αγρίνιο!

    – Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Εργοτέλη στο Αγρίνιο, οι άνθρωποι του Παναιτωλικού θα ανάψουν την φλόγα της 11ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.

  • Το 2% δεν θέλει Μέσι!Το 2% δεν θέλει Μέσι!

    Γιώργος Καραμάνος – Σε γκάλοπ που έστησε η Μπαρτσελόνα, το εν λόγω ποσοστό των οπαδών της δήλωσε ότι δεν θα ήθελε τον Αργεντινό στην ομάδα.

  • Την Πέμπτη η νέα φανέλα του ΠλατανιάΤην Πέμπτη η νέα φανέλα του Πλατανιά

    Φώτης Καρακούσης – Λίγες μέρες πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό στα Περιβόλια (Κυριακή 20:30), ο Πλατανιάς θα παρουσιάσει τις νέες του φανέλες (Πέμπτη 21:00) στο συνεδριακό κέντρο της ANEK LINES.

  • «Ο πιο ανερχόμενος προπονητής»«Ο πιο ανερχόμενος προπονητής»

    – Ο Μάρκο Πάντελιτς δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς είναι ο νέος προπονητής του Αρη.

  • Καταγγέλουν την ΑΕΚ Καφές- ΑραμπατζήςΚαταγγέλουν την ΑΕΚ Καφές- Αραμπατζής

    – Θεσμική καταγγελία στην FIFA κατέθεσαν οι Γιάννης Αραμπατζής και και Παντελής Καφές και αξιώνουν το ποσό του 1 εκατ. ευρώ από την ΑΕΚ.

  • Ενημέρωση από την ΕΠΟΕνημέρωση από την ΕΠΟ

    Γιώργος Βροντάκης – Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε μερικές ενημερώσεις για τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν από το Καραϊσκάκης το Ελλάδα – Λετονία.

  • Πέρασε από εξετάσεις ο ΜάντλουγκΠέρασε από εξετάσεις ο Μάντλουγκ

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Αλεξάντερ Μάντλουγκ πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα συμμετάσχει στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ατομικό ο Αθανασιάδης.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/