Αθλητικά Παρασκήνια, 15 Σεπτεμβρίου 2013

  • Τα φώτα στα ΠεριβόλιαΤα φώτα στα Περιβόλια

    Μαριάννα Αξιοπούλου – To Eurobasket, όπως φαίνεται τελείωσε για την Ελλάδα, και τα βλέμματα πέφτουν ξανά στη Super League, όπου ο Πλατανιάς φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (20:30, NS1), ενώ αναμετρήσεις υπάρχουν σε “Βικελίδης”, Ριζούπολη, “Γεντί Κουλέ” και Νέα Σμύρνη.

  • ΠΑΟΚ ο βασιλιάς του βορρά!  1-2   vids ΠΑΟΚ ο βασιλιάς του βορρά! (1-2) (vids)

    Φώτης Καρακούσης – Ο ουσιαστικός ΠΑΟΚ… καθάρισε 2-1 την εξαιρετική Βέροια με τους Βιτορ και Στόχ να δίνουν την λύση και τον Μρντάκοβιτς να μειώνει!

  • Χωρίς Βασιλείου και Λαμπρόπουλο με ΆρηΧωρίς Βασιλείου και Λαμπρόπουλο με Άρη

    Φώτης Καρακούσης – Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για το Κυριακάτικο (16:00) αγώνα με τον Άρη στο “Βικελίδης”. Οι Βασιλείου και Λαμπρόπουλος θα είναι οι σημαντικές απουσίες της ομάδας του Τάκη Λεμονή.

  • «Εξακολουθώ να θεωρώ μεγάλη ομάδα τον Παναθηναϊκό»«Εξακολουθώ να θεωρώ μεγάλη ομάδα τον Παναθηναϊκό»

    – Προσοχή ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς με την Ξάνθη ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός παραμένει μεγάλη ομάδα.

  • Euro… league!Euro… league!

    Μαριάννα Αξιοπούλου – Στη σκιά του Eurobasket,η Super League επιστρέφει με την 4η αγωνιστική, με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στη Βέροια και τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Ξάνθη!

  • Ενημέρωση Απόλλωνα για τα εισιτήρια με ΚαλλονήΕνημέρωση Απόλλωνα για τα εισιτήρια με Καλλονή

    – Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Απόλλων ενημερώνει τον κόσμο για την διάθεση των εισιτηρίων του Κυριακάτικου αγώνα με την Καλλονή στη Ριζούπολη.

  • “Β' ομάδες” και ομάδες δορυφόροι στο ποδόσφαιρο“Β’ ομάδες” και ομάδες δορυφόροι στο ποδόσφαιρο

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος σκέφτεται πάνω στον συλλογισμό του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος συμβουλεύει τους Αγγλους να μιμηθούν τους Ισπανούς στην μέθοδο παραγωγής ποδοσφαιριστών.

  • Κορυφαίος όλων ο ΑγιαξΚορυφαίος όλων ο Αγιαξ

    Γιώργος Καραμάνος – Το περιοδικό “Four Four Two” δημοσίευσε τη δική του λίστα με τις 20 καλύτερες ομάδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

  • «Αλλο Ρεάλ, άλλο Μπάγερν!»«Αλλο Ρεάλ, άλλο Μπάγερν!»

    Γιώργος Καραμάνος – Ο Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για τα 100 εκατ. της μεταγραφής Μπέιλ και είπε ότι οι Βαυαροί δεν θα τα έδιναν ούτε για τον Μέσι.

  • Στη Μαλαισία ο ΑϊμάρΣτη Μαλαισία ο Αϊμάρ

    Γιώργος Καραμάνος – Η Τζοχόρ Νταρούλ Τακζίμ θα είναι η επόμενη ομάδα στην καριέρα του 33χρονου Αργεντινού.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/