Επιτέθηκαν στον Πάνο Καμμένο στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας

 Άγριο ξύλο στον Πάνο Κάμμενο, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Κερατσίνι
– Ομάδα διαδηλωτών τού επιτέθηκε και έσπασε το αυτοκίνητό του
– Του φώναζαν “φασίστες, κουφάλες πολιτικοί…”
– Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης

Δύο τετράγωνα από το σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, έφτασε ο Πάνος Καμμένος με το αυτοκίνητό του με τους δυο άνδρες της προσωπικής του φρουράς.

Μόλις τον αντιλήφθηκαν οι διαδηλωτές, άρχισαν να του φωνάζουν “φασίστες, κουφάλες πολιτικοί, πουλημένα τομάρια, μαλ…ες” και μέρος του πλήθους κινήθηκε προς την πλευρά του. Κάποιοι εξ αυτών του έριξαν κλωτσιές και μπουνιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να του άνοίξουν τη μύτη.

Έπεσαν να τον προστατέψουν οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς, αλλά δέχτηκαν χτυπήματα διαδηλωτών. Εκείνη την ώρα, εμφανίστηκε άλλο ένα μέλος της προσωπικής του φρουράς με μηχανή, με την οποία φυγαδεύτηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Οι άλλοι άνδρες της προσωπικής του φρουράς έφυγαν με το αυτοκίνητο, στο οποίο νωρίτερα οι διαδηλωτές πετούσαν αντικείμενα με αποτέλεσμα να του σπάσουν το τζάμι.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως “εγκάθετοι προβοκάτορες και μέλη εξτρεμιστικών, παρακρατικών οργανώσεων που τορπιλίζουν το μεγάλο δημοκρατικό, πατριωτικό μέτωπο, μας επιτέθηκαν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Ο Ελληνικός λαός ενωμένος μπροστά στο μαύρο μέτωπο των ναζιστών και των δανειστών θα αντισταθεί με πατριωτισμό και αυτοθυσία. Η προβοκάτσια δεν θα περάσει”.

Η κυβέρνηση δια του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου καταδικάζει την επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση εναντίον του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου.

Καλούμε τους πάντες να θέσουμε τέλος στην καλλιέργεια κλίματος έντασης και να περιφρουρήσουμε τη συνοχή της κοινωνίας μας», δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου.

Την επίθεση εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων καταδίκασε το ΠΑΣΟΚ, ενώ καταδίκασε και τη βία από όπου κι αν προέρχεται και εξέφρασε την ελπίδα του ο κ. Καμμένος να αντιληφθεί την ευθύνη των λόγων του.

Πηγή: NewsIt.gr