«Κάποια πράγματα είναι… ανεξήγητα», είπε ο Μίτσελ για το 1-4

Αρκετή ώρα μετά την ήττα από την Παρί, ο Μίτσελ δεν μπορούσε να πιστέψει πώς ο Ολυμπιακός δέχθηκε τρία γκολ με ακριβώς τον ίδιο τρόπο και τελικά υπέστη μια βαριά εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα του Champions League. Ο Ισπανός τεχνικός παρουσιάστηκε απογοητευμένος και τόνισε ότι το τελικό σκορ αδικεί την ομάδα του, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν επιτρέπεται σε τέτοιο επίπεδο να… σβήνει η ομάδα στο β’ ημίχρονο.

Μιλώντας στη NOVA, ο Μίτσελ στάθηκε στην εξαιρετική εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και στον αδιανόητο τρόπο με τον οποίο γκρεμίστηκε στο δεύτερο.

«Ήταν ένα πολύ σκληρό αποτέλεσμα για μας. Δεν μας άξιζε. Τα λάθη όμως πληρώνονται πολύ ακριβά σε αυτό το επίπεδο».

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «όλη η ένταση, όλη η προσοχή και όλη η συγκέντρωση του πρώτου μέρους εξαφανίστηκαν στο δεύτερο κι αυτό στοιχίζει απέναντι σε αντιπάλους τέτοιας ποιότητας», κατέληξε:

«Κάποια πράγματα είναι ανεξήγητα. Δεν μπορούσαμε σε καμία στιγμή του πρώτου ημιχρόνου να φανταστούμε ότι το παιχνίδι θα λήξει έτσι. Τρία γκολ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είναι κάτι ασυγχώρητο».

Μανιάτης: «Αδικούμαστε…»

Ο Γιάννης Μανιάτης τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν άξιζε να δεχτεί τέσσερα γκολ από την Παρί Σεν Ζερμέν και στάθηκε στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στο δεύτερο ημίχρονο.

«Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, δεν αξίζαμε τα 4 γκολ. Η ομάδα προσπάθησε από το πρώτο λεπτό να παίξει ανοιχτά κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Αν χάσεις την αυτοσυγκέντρωση θα δεχτείς γκολ. Εμείς δεχτήκαμε γκολ από στημένες φάσεις, είναι απίστευτο, δεν το περιμέναμε, όλα τα γκολ της Παρί ήταν ίδια. Πιστεύω η συνέχεια να είναι καλυτερη και να μπορέσουμε να φέρουμε αποτελέσματα», τόνισε ο αρχηγός του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα της Nova, ενώ για το χειροκρότημα των φιλάθλων προς τους παίκτες μετά το τέλος του ματς και παρά τη βαριά ήττα, είπε:

«Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ, είδε ο κόσμος ότι η ομάδα προσπάθησε και κοίταξε στα ίσια την Παρί για αυτό χειροκρότησε. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και το πληρώσαμε».

Φουστέρ: «Μετά 65’ έγινε καταστροφικό…»

Ο Ισπανός άσος του Ολυμπιακού, Νταβίντ Φουστέρ, υποστήριξε πως η ομάδα του για 65’ ήταν κυρίαρχη στον αγώνα, ωστόσο από εκεί και μετά το παιχνίδι έγινε… εφιάλτης για τους «ερυθρόλευκους».

«Ήμασταν πάρα πολύ καλοί ως το 60-65 και πολλοί σωστοί στην τακτική μας. Μέχρι τότε, το παιχνίδι πήγαινε πολύ καλά. Μετά δυστυχώς έγινε καταστροφικό. Χάσαμε τις μονομαχίες στις στημένες φάσεις και το πληρώσαμε πολύ ακριβά. Πρέπει να πούμε όμως ότι ήμασταν και άτυχοι», είπε αρχικά ο Νταβίδ Φουστέρ.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ειδικά στο ξεκίνημα όπου είχαμε δυο δοκάρια και αρκετές φάσεις για να προηγηθούμε. Είναι πολύ βαρύ το αποτέλεσμα. Πρέπει να ξεπεράσουμε την ήττα και να παλέψουμε στη συνέχεια όλα τα παιχνίδια».

Τέλος, για τον αγώνα στο Βέλγιο, κόντρα στην Άντερλεχτ, υπογράμμισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε».

Newsroom ΔΟΛ