“Πήρε κεφάλι” η αλήθεια στη δημοσκόπηση για την ελληνικότητα της Μακεδονίας!

makedonia1ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ


“Κεφάλι” πήρε η αλήθεια στην δημοσκόπηση της Αμερικανικής ιστοσελίδας, με το ερώτημα είναι αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Ήδη το ΝΑΙ, είναι ελληνική, προηγείται με 80.708 ψήφους περισσότερους!

Συγκεκριμένα, στην δημοσκόπηση που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2009 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. έχουν ψηφίσει 3.888,256 άτομα.

Η Μακεδονία είναι ελληνική ψήφισαν 1.984,482. Ποσοστό 51%

Η Μακεδονία “δεν” είναι ελληνική ψήφισαν 1.903,774. Ποσοστό 48%

Η εν λόγω αμερικανική ιστοσελίδα έχει δεχθεί 392,418 σχόλια υπέρ της μίας ή της άλlης απάντησης, αλλά ένα μέρος από αυτά είναι “αδιάφορα”.

Επειδή η δημοσκόπηση συνεχίζεται για χρόνια, και επειδή κάθε 24 ώρες μπορεί να ψηφίζει το ίδιο άτομο, αλλά και επειδή είναι εξακριβωμένο  το “ενδιαφέρον” που επιδεικύουν οι Σκοπιανοί (οι οποίοι σε δεδομένη στιγμή είχαν καταφέρει, μάλιστα, να προηγηθούν με 24.272 ψήφους, δεν πρέπει να εφησυχάζουμε.  Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε.  Μόνο επιλέγετε το Yes και μετά βλέπετε το ως τώρα αποτέλεσμα.

Οι Παμμακεδονικές οργανώσεις και οι ομογενείς στην Αμερική και σε άλλα κράτη,  καλούν τους Έλληνες όπου γης να συμμετάσχουν στην διαδικασία ώστε να πάρουν αποστομωτική απάντηση οι Σκοπιανοί και όποιοι στην Αμερική ανέλαβαν να “¨τρέξουν” ένα τέτοιο “δημοψήφισμα”, για προφανείς λόγους.

Πηγή:https://www.panhellenicpost.com/archives/67029