Ο Αβραμόπουλος και τα νέα “βατράχια” ! Στη Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών ο ΥΕΘΑ – ΦΩΤΟ

Ο Αβραμόπουλος στα “βατράχια”. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πήγε στο Σκαραμαγκά για να δώσει συγχαρητήρια στους εννέα νέους βατραχανθρώπους που αποφοίτησαν από το πιο “σκληρό σχολείο” των Ενόπλων Δυνάμεων. Το “σχολείο” της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών!

Ανάμεσα στους εννέα και ο υιός του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου .

Αυτές τις ημέρες που οι Ένοπλες Δυνάμεις και οι Ειδικές Δυνάμεις πιο συγκεκριμένα γίνονται στόχος αρνητικών σχολίων η επίσκεψη Αβραμόπουλου είχε τη σημασία της και αυτό προέκυψε και από τη δήλωσή του στην οποία επεσήμανε ότι οι ΄Ενοπλες Δυνάμεις βρίσκονται στη πρώτη γραμμή προάσπισης της Δημοκρατίας.

Οι φωτογραφίες από τη τελετή αποφοίτησης.

Αβραμόπουλος: “Οι Ένοπλες Δυνάμεις στη πρώτη γραμμή προάσπισης της Δημοκρατίας”

Δήλωση μήνυμα προς την κοινωνία για το ρόλο και τη σημασία της αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος από τη βάση της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών . “Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος είναι θεματοφύλακες και υπερασπιστές της ανεξαρτησίας της χώρας και πάντοτε στην πρώτη γραμμή για την προάσπιση της ίδιας της Δημοκρατίας”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αβραμόπουλος που πήγε στη ΜΥΚ για την αποφοίτηση νέων βατραχανθρώπων.

Η δήλωση έρχεται σε μια στιγμή που οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε αναταραχή από τις έρευνες για τη Χρυσή Αυγή.

Όλη η δήλωση Αβραμόπουλου:

“Οι Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών σήμερα με αυτή την παρουσίαση, πραγματικά απέδειξαν το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται συνολικά οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, πάντοτε έτοιμες να ανταποκριθούν στο υπέρτατο καθήκον τους.

Αυτό που θα ήθελα να σημειώσω είναι ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος είναι θεματοφύλακες και υπερασπιστές της ανεξαρτησίας της χώρας και πάντοτε στην πρώτη γραμμή για την προάσπιση της ίδιας της Δημοκρατίας.

Τα όσα τον τελευταίο καιρό έχουν απασχολήσει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα οποία βεβαίως διερευνώνται, δεν έχουν καμία σχέση με τον πραγματικό σκοπό και την αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, για τις οποίες οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι και η Πολιτεία να στέκεται απέναντι τους με σεβασμό και αναγνώριση στην σημαντική αποστολή τους”.