Μιχελάκης: Να περιμένουμε την ολοκλήρωση της έρευνας

Να περιμένουμε την ολοκλήρωση της δικαστικής έρευνας για τη Χρυσή Αυγή ζήτησε μέσω του ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης μετά τη δημοσιοποίηση της δικαστικής απόφαση με την οποία από τους κατηγορούμενους βουλευτές της ΧΑ μόνο ο Γιάννης Λαγός κρίνεται προφυλακιστέος.

«Δεν σημαίνει τίποτε αυτό, τα στοιχεία υπάρχουν, υπάρχουν διώξεις για κακουργηματικές πράξεις να μην το ξεχνάμε αυτό, αυτό είναι ένα πρώτο στάδιο» σχολίασε ο υπουργός Εσωτερικών.

«Άλλο είναι να εκφράζουμε την προσωπική μας άποψη, ότι η Χρυσή Αυγή είναι μία εγκληματική οργάνωση, και άλλο πράγμα είναι η ποινική διαδικασία» επισήμανε.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, ο Παύλος Φύσσας υπήρξε η αφορμή, τώρα περιμένουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. «Ένα κόμμα που είναι εγκληματική οργάνωση δεν πρέπει να επιδοτείται από το κράτος» πρόσθεσε.

Ο κ. Μιχελάκης επιτέθηκε και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι έλεγε σε συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ το Σάββατο ότι η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτε για τη ΧΑ την ίδια ώρα που γίνονταν οι συλλήψεις. Σημείωσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση βάζει αστερίσκους για τη ΧΑ.

«Η κυβέρνηση δεν χαϊδεύει τη Χρυσή Αυγή, είναι ο σκληρός διώκτης των πράξεών της. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται τους αστερίσκους Χρυσογόνου; Και προεκλογικά έλεγα για ακραίες πράξεις από την αξιωματική αντιπολίτευση» σημείωσε.

«Ουδέν σχόλιον για την απόφαση» δηλώνουν από την πλευρά τους κύκλοι του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Πηγή: http://www.skai.gr