Αθλητικά Παρασκήνια, 3 Οκτωβρίου 2013

  • «Άναψε» στο β’ το κοντέρ του Ολυμπιακού!«Άναψε» στο β’ το κοντέρ του Ολυμπιακού!

    Βασίλης Γαλούπης – Ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές στα τρεξίματά του στο β’ μέρος, σε αντίθεση με τον αγώνα κόντρα στην Παρί. Τι έγραψε το κοντέρ στο ματς με την Άντερλεχτ. Γράφει ο Β. Γαλούπης.

  • Τα Μητρο-γκολ που ξανακάνουν το ποδόσφαιρο απλό Τα Μητρο-γκολ που ξανακάνουν το ποδόσφαιρο απλό

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τον Κώστα Μήτρογλου, τον εκτελεστή που αποφάσισε τον νικητή στο ματς των Βρυξελλών.

  • Ο Μίτσελ είναι  πάρα  πολύ τυχερόςΟ Μίτσελ είναι (πάρα) πολύ τυχερός

    Χρήστος Σταθόπουλος – Ο Χρήστος Σταθόπουλος γράφει για τον τυχερό της βραδιάς και τον Έλληνα (ιεροσυλία) Ινζάγκι.

  • ΙντερΣίτι η Μπάγερν  vids ΙντερΣίτι η Μπάγερν (vids)

    Γιώργος Καραμάνος – Η υπερταχεία της κατόχου του στέμματος πέρασε από το Μάντσεστερ (3-1). Γκέλα Γιούβε με Γαλατά (2-2). Τεσσάρα η Ρεάλ, ζόρικο “Χ” για Γιουνάιτεντ με εκόρ Γκιγκς (145 συμμ.).

  • «Πρώτα ο Ατρόμητος και μετά όλα τα άλλα»«Πρώτα ο Ατρόμητος και μετά όλα τα άλλα»

    – Το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τρίπολη έχει στο μυαλό του ο υπηρεσιακός προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης, οποίος όπως τόνισε, μετά θα κοιτάξει και για τις όποιες αλλαγές κάνει.

  • Το «Boot Room» και ο Σερ ΑλεξΤο «Boot Room» και ο Σερ Αλεξ

    Ball Boys – Ο Ball Boy Γιώργος Καραμάνος συνδέει το “δωμάτιο” διαδοχής της Λίβερπουλ που ποτέ δεν έστησε ο Φέργκι με το κάκιστο ξεκίνημα του Μόγιες.

  • Προς την έξοδο ο ΝιμανίΠρος την έξοδο ο Νιμανί

    – Ξένο σώμα αποτελεί από τον ΟΦΗ ο Γάλλος επιθετικός Φρεντερίκ Νιμανί ο οποίος λόγω πειθαρχικού παραπτώματος προπονείται μόνος του θα απουσιάσει και από το ματς με τον Πανθρακικό και δύσκολα θα παραμείνει στο Ηράκλειο.

  • Στέφενς: «Με γοήτευσε ο ΠΑΟΚ»Στέφενς: «Με γοήτευσε ο ΠΑΟΚ»

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Χουμπ Στέφενς εξήγησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ για ποιο λόγο διάλεξε τον ΠΑΟΚ, ενώ δηλώσεις για τον Ολλανδό έκανε και ο Κώστας Κατσουράνης.

  • Η Greenpeace διέκοψε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ  vidpics Η Greenpeace διέκοψε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ (vidpics)

    Γιώργος Βροντάκης – Να διακοπεί παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σπάνιο, αλλά συνέβη στο Βασιλεία – Σάλκε επειδή τέσσερις άνδρες κρεμάστηκαν με σχοινιά από την εξέδρα.

  • Τρίτη και φαρμακερή στο ΒέλγιοΤρίτη και φαρμακερή στο Βέλγιο

    – Την πρώτη του νίκη στο Βέλγιο αναζητά ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ για τη φάση των ομίλων του Champions

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/