Ερωτικό …οικογενειακό τρίγωνο μαύρης μαγείας

Σε μια απίστευτη ιστορία που θυμίζει Μεσαιωνικές τελετές ή την ταινία του Εξορκιστή έμπλεξε μια 34χρονη γυναίκα, η οποία επί δέκα χρόνια έπεσε θύμα μιας 59χρονης «μάγισσας» και του γιου της, οι οποίοι την έπεισαν ότι είναι «δεμένη» από μαύρη μαγεία και της απέσπασαν 112.000 ευρώ, ενώ την ανάγκασαν μάλιστα να συνευρεθεί και ερωτικά μαζί τους.
Ολα άρχισαν το 2003, όταν η 24χρονη -τότε- γυναίκα, κλονισμένη από τον ερωτικό της σύντροφο ο οποίος την είχε εγκαταλείψει, κατέφυγε σε μια «μάγισσα» η οποία την έπεισε πως ήταν «δεμένη» από μάγια και με διάφορα σκευάσματα και ιεροτελεστίες προσπάθησε να τα «λύσει». Τα μάγια ωστόσο, ήταν με το αζημίωτο καθώς η 59χρονη απέσπασε σε μια δεκαετία πάνω από 112.000 ευρώ, αναφέρει η Epsresso.

Οταν κάποια στιγμή η αφελής γυναίκα τους υποπτεύθηκε, προσπάθησε να κόψει κάθε επαφή μαζί τους, ωστόσο η «μάγισσα» την έπεισε ότι για να λυθεί η «βαριά κατάρα», έπρεπε να κάνει ερωτικό τρίγωνο με την ίδια και τον γιο της. Η 34χρονη δέχθηκε, ωστόσο η «μάγισσα» είχε άλλες επιδιώξεις κατά νου, καθώς είχε καταγράψει με κρυφή κάμερα τα ερωτικά όργια τα οποία πραγματοποιούσαν επί δύο μήνες και την απείλησε πως εάν δεν τις έδινε 20.000 ευρώ, τότε θα το δημοσιοποιούσε. Η νεαρή γυναίκα ενέδωσε, ωστόσο οι εκβιασμοί συνεχίστηκαν με την 34χρονη να απευθύνεται εν τέλει στην αστυνομία.

Έκλεισε ραντεβού με τους δυο δράστες στην περιοχή της Βαρυμπόμπη για να τους δώσει τα χρήματα, αλλά μόλις τα πήραν παρενέβησαν οι αστυνομικοί που πέρασαν χειροπέδες στην 59χρονη «μάγισσα» και το γιο της.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της «μάγισσας», βρέθηκαν αρκετά κέρινα ομοιώματα ανθρώπων, βιβλία μαγείας, σύνεργα για μυστικιστικές τελετές, αλλά και δύο όπλα. Οι δύο «μάγοι» θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα κατηγορούμενοι για απάτη και εκβίαση κατ’ εξακολούθηση.

Πηγή: iefimerida.gr