Tο συγκινητικό δώρο ετοιμοθάνατου πατέρα στις κόρες του!

Ένα πράγμα ήταν αποφασισμένος να κάνει ο Φρέντ Έβανς πριν πεθάνει. Να συνοδέψει τις δυο του κόρες σα νύφες στον διάδρομο της εκκλησίας. Ο 62χρονος γνωρίζοντας ότι πάσχει από μεταστατικό καρκίνο στους πνεύμονες που πολύ σύντομα θα τον οδηγούσε στον θάνατο, αποφάσισε να εκπλήξει τις κόρες του με μια ειδική τελετή.

Στην τελετή, που βοήθησε στη διοργάνωσή της η φιλανθρωπική ομάδα Fotolanthropy, ο πατέρας μπόρεσε προκαταβολικά να συνοδέψει τις κόρες του Κέιτ και Γκρέισι στην εκκλησία. Μπόρεσε επίσης να τις αγκαλιάσει, να τις δώσει τις ευλογίες του για τους μελλοντικούς τους γάμους και να κλάψει μαζί τους από χαρά και συγκίνηση. Ο στοργικός πατέρας με την τεράστια όρεξη για ζωή, δεν μπορούσε να αφήσει την ασθένειά του να τον σταματήσει από την εκπλήρωση των ονείρων του. Έτσι συνεργάστηκε με τη σύζυγό του και τη μεγαλύτερη κόρη του για να οργανώσει την έκπληξη στις δυο κόρες του που παραμένουν ανύπαντρες.

Η Γκρέισι και η Κέιτ ξεκίνησαν για την εκκλησία της Κοινότητας Watermark, ώστε να βρίσκονται εκεί την ώρα που τους είχε ζητήσει ο πατέρας τους. Τους είχε πει ότι είχε ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο για τη μαμά τους και θα ήθελε να είναι και εκείνες μπροστά. Όταν έφτασαν είδαν τον πατέρα τους ντυμένο με σμόκιν να τις περιμένει. Αδύναμος και ταλαιπωρημένος από την ανίατη αρρώστια προσπάθησε με δάκρυα στα μάτια να εξηγήσει για ποιο ακριβώς λόγο ήθελε να έρθουν. Τους είπε ότι επειδή δεν θα είναι εκεί όταν παντρευτούν, θα ήθελε να τους συνοδεύσει στο διάδρομο της εκκλησίας τώρα και να τους δώσει την ευλογία του. Η αποκάλυψη έφερε δάκρυα στα μάτια των κοριτσιών. Πρώτη διέσχισε τον διάδρομο πλάι στον περήφανο πατέρα της η Γκρέις και στην συνέχεια η Κέιτ.

Ο Φρέντ Έβανς όμως δεν είχε ολοκληρώσει τις εκπλήξεις του. Μετά τις κόρες του σειρά είχε η γυναίκα του, Κάρλα Έβανς. Ο 62χρονος της πρόσφερε μια ανθοδέσμη και της ζήτησε να περπατήσει δίπλα του στον διάδρομο της εκκλησίας ώστε να ανανεώσουν τους όρκους του γάμου τους. Την όμορφη ιστορία έφεραν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του Ματ και της Τζούλι Νορίν που αφιλοκερδώς προσφέρθηκαν να βοηθήσουν.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πηγή: perierga.gr-newpost.gr