Αλαλούμ με τον πολίτη που του κατασχέθηκε ο μισθός! Η εφορία “τα ρίχνει” στην τράπεζα και η τράπεζα στην εφορία!

“Μπαλάκι” ευθυνών μεταξύ εφορίας και τράπεζας για το ζήτημα του κ. Καμζόλα, που του κατασχέθηκε ο μισθός του από τον τραπεζικό του λογαριασμό χωρίς καμία ειδοποίηση!

Ειδικότερα, ο κύριος Καμζόλας είδε τον μισθό του μισό στον τραπεζικό του λογαριασμό επειδή του κατασχέθηκε από την εφορία. Αγανακτισμένος αποφάσισε να δώσει δημοσιότητα στο θέμα μήπως βρει το δίκιο του αφού σύφωνα με τη νομοθεσία κάτι τέτοιο είναι παράνομο!  Σημειώνεται ότι η νομοθεσία ορίζει ρητά πως προστατεύεται ο λογαριασμός μισθοδοσίας καθώς και πως απαγορεύονται κατασχέσεις καταθέσεων ύψους εως 1.000 ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά, από τα 540 ευρώ που είναι ο μισθός του κ. Καμζόλα, η εφορία έδωσε εντολή στην τράπεζα  να κατασχεθεί το ποσό των 260 ευρώ.

Σήμερα, ο κ. Καμζόλας μαζί με τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΙ, πήγε ξανά στην εφορία να καταγγείλει την παράνομη κατάσχεση του μισθού του και να βρει το δίκιο του!

“Πήγαινε στα δικαστήρια να βρεις το δίκιο σου” η απάντηση της εφορίας

Η απάντηση της ΔΟΥ Κορίνθου τελικά ήταν πως η ευθύνη ανήκει ολοκληρωτικά στην τράπεζα καθώς όφειλε να ελέγξει το ύψος των καταθέσεων του κ. Καμζόλα πριν προβεί σε κατάσχεση. Από την άλλη η τράπεζα ισχυρίζεται πως αφού είχε εντολή από την εφορία να παρακρατήσει το συγκεκριμένο ποσό από το τραπεζικό λογαριασμό, δεν μπορούσε να μην το κάνει και πως η εφορία είναι αυτή που πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα στον κ. Καμζόλα. Μάλιστα, σύμφωνα με την τράπεζα ο λογαριασμός δεν είχε χαρακτηριστεί ως μισθοδοσίας…Η τράπεζα με τη σειρά της “πέταξε το μπαλάκι” δηλαδή πίσω στην εφορία… Η συμβουλή της εφορίας τελικά, ήταν ο πολίτης να απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο του!
Συνελήφθησαν ο ρεπόρτερ και το τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΙ

Σημειώνεται ότι ο έφορος της ΔΟΥ Κορίνθου και η υποδιευθύντρια ενοχλήθηκαν τόσο πολύ από το τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΙ που φώναξαν την αστυνομία. Τα πράγματα έφτασαν στα άκρα αφού ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ και το τηλεοπτικό συνεργείο συνελήφθησαν και βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα αφού σε βάρος τους ασκήθηκε αυτεπάγγελτη μήνυση για διατάραξη οικιακής ειρήνης και παρακώλυση έργου δημόσιας υπηρεσίας.

“Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή για να τους τιμωρήσω”

Αγανακτισμένος ο κ. Καμζόλας, υποστηρίζει πως θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή γιατί η ψήφος του είναι το μοναδικό όπλο που έχει για να τιμωρήσει το πολιτικό σύστημα. Ο ίδιος δεν γνωρίζει καν το πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής αλλά η ψήφος του έχει καθαρά εκδικητικό χαρακτήρα!