Άνδρας κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση του πρώην άνδρα της γυναίκας του

Η αστυνομία της Γιούτα ερευνά μία περίεργη υπόθεση, στην οποία συμμετέχουν δύο άνδρες που έχουν παντρευτεί την ίδια γυναίκα. Η υπόθεση αφορά σε σεξουαλική επίθεση και εκβιασμό.

Ο εκβιασμός αποκαλύφθηκε όταν ο νυν σύζυγος μίας γυναίκας απαιτούσε σεξουαλικές χάρες από τον πρώην της ίδιας γυναίκας, ενώ τον απειλούσε ότι αν αρνηθεί θα τον σκοτώσει.

Ο 49χρονος Michael Bruce Seach κατηγορείται για σοδομισμό και βιασμό.

Το φερόμενο θύμα κατέθεσε στην αστυνομία ότι τους τελευταίους δέκα μήνες ο δράστης τον απειλούσε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα κάποια από τα μυστικά του γάμου του θύματος με την πρώην γυναίκα του και νυν του δράστη.

Κατά τη διάρκεια του εκβιασμού, ο ύποπτος είχε μάθει πληροφορίες για το θύμα, τις οποίες χρησιμοποιούσε για να του αποσπά χρήματα. Τελικά απειλώντας τον με τη δημοσίευση των πληροφοριών τον κακοποίησε σεξουαλικά και στη συνέχεια απειλούσε τη ζωή του, αν δε συμμετείχε στις αρρωστημένες του ορέξεις.

Το θύμα αρνήθηκε να συμμετάσχει στις σεξουαλικές προτάσεις – απειλές και δέχτηκε απειλές για τη ζωή του.

Εν τέλει, την περασμένη εβδομάδα, το θύμα κακοποιήθηκε σεξουαλικά σε ένα μοτέλ. Αφού κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του δράστη, κατέβηκε στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και κάλεσε την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος, βρήκαν το θύμα με τα μάτια δεμένα. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το θύμα είχε δώσει στο δράστη χρήματα και του είχε μεταβιβάσει το αυτοκίνητό του.

Οι αστυνομικοί λένε ότι πιστεύουν τις καταγγελίες, αλλά κρατάνε τις επιφυλάξεις τους, αφού υπάρχουν “πολλά περίεργα κενά” στην υπόθεση, τα οποία σύντομα θα αποκαλυφθούν.