Live η παρουσίαση των νέων iPad

Η Apple αποκαλύπτει τα νέα της προϊόντα

Μετά την παρουσίαση των δύο iPhones τον προηγούμενο μήνα, η Apple μας αποκαλύπτει ακόμα περισσότερα μοντέλα.

Σε εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο, ο τεχνολογικός κολοσσός παρουσιάζει απόψε τα βελτιωμένα προϊόντα του, δηλαδή τα ανανεωμένα tablets iPad.

Σημειώνεται ότι το πρώτο iPad της Apple εμφανίστηκε τον Απρίλιο του 2010 και ουσιαστικά ξεκίνησε και τη νέα κατηγορία συσκευών που πλέον ανταγωνίζεται στα ίσα τους επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές.

Ο Tim Cook ανέβηκε πρώτος στη σκηνή και, όπως κάνει πάντα, ενημέρωσε το κοινό για την πορεία της Apple τους τελευταίους μήνες. Εννιά εκατομμύρια πωλήσεις iPhone το πρώτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας. Ακόμη, ανέφερε πως όλες οι νέες συσκευές έρχονται με το iOS 7, αλλά η διαδικασία αναβάθμισης είναι τόσο εύκολη που μόλις μέσα σε 5 ημέρες αναβαθμίστηκαν 200 εκατ. συσκευές της Apple. Ο Tim Cook ενημέρωσε ότι το 64% των συσκευών τρέχουν το iOS 7.

Πάνω από ένα εκατομμύριο εφαρμογές υπάρχουν στο App Store, ενώ τα downloads έχουν φτάσει τα 60 δισ.! Οι developers έχουν πληρωθεί στο σύνολό τους 13 δισ. δολάρια μέχρι σήμερα.

Τι περιμένουμε να δούμε:

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν να παρουσιάζεται το λεπτότερο iPad 5ης γενιάς με νέο σχέδιο στα πρότυπα του iPad mini και επεξεργαστή 64-bit A7.

Όσον αφορά το νέο iPad Mini 2ης γενιάς αναμένεται να έχει Retina οθόνη και πιθανώς να διαθέτει και αυτό μία τροποποιημένη έκδοση του επεξεργαστή A7.

To tweet του Tim Cook λίγο πριν την έναρξη του event. «Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε, το διασκεδάζουμε στα backstage» έγραψε ο CEO της Apple Inc.:

NewsBeast.gr
[], []