Αθλητικά Παρασκήνια, 6 Νοεμβρίου 2013

  • Σπάνε τα κοντέρ Σάμαρης, Μανιάτης, Χολέμπας!Σπάνε τα κοντέρ Σάμαρης, Μανιάτης, Χολέμπας!

    Βασίλης Γαλούπης – Πόσο έτρεξε ο Ολυμπιακός και πόσο η Μπενφίκα; Ποια είναι η στατιστική εικόνα του αγώνα; Γράφει ο Β. Γαλούπης.

  • Ο Ζέσους τον “έφαγε”, ο Ρομπέρτο τον τιμώρησε Ο Ζέσους τον “έφαγε”, ο Ρομπέρτο τον τιμώρησε

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος συγκρίνει τη στάση του Ζόρζε Ζέσους με αυτή του Μίτσελ απέναντι στον Ισπανό “ήρωα” του Ολυμπιακού.

  • Το λάθος του ΚαρλέτοΤο λάθος του Καρλέτο

    Γιώργος Καραμάνος – Το αδιάκοπο rotation του Αντσελότι δεν επιτρέπει στη Ρεάλ να βρει αγωνιστική χημεία, καθώς ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει ποιοι είναι οι βασικοί του.

  • Άρωμα γυναίκας στην Τρίπολη!Άρωμα γυναίκας στην Τρίπολη!

    Φώτης Καρακούσης – Ο πιο… όμορφος αγώνας της χρονιάς θα είναι ο Κυριακάτικος κόντρα στην Ξάνθη για τον Αστέρα Τρίπολης. Στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” οι γυναίκες θα έχουν την τιμητική τους καθώς θα μπουν δωρεάν και φυσικά αναμένεται να… κλέψουν την παράσταση.

  • Προθεσμία μέχρι τις 28 για εγγυητικήΠροθεσμία μέχρι τις 28 για εγγυητική

    – Παράταση για να καταθέσουν τις εγγυητικές επιστολές μέχρι τις 28/11, πήραν οι Άρης, Παναθηναϊκός, Εργοτέλης, ΟΦΗ και Πανιώνιος από την ΕΕΑ.

  • Τριποτσέρης: «Τώρα θα ξεκολλήσουμε»Τριποτσέρης: «Τώρα θα ξεκολλήσουμε»

    – Αισιόδοξος πως η νίκη επί του Άρη θα κάνει τον ΟΦΗ να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις, εμφανίστηκε ο αμυντικός των Κρητικών Θοδωρής Τριποτσέρης.

  • Ρεάλ, Τσέλσι, Μπάγερν για ΜέσιΡεάλ, Τσέλσι, Μπάγερν για Μέσι

    Γιώργος Καραμάνος – Η Adidas που τον ντύνει, πλήρωνε τη μισή ρήτρα (250 εκατ.) του Λιονέλ Μέσι, ώστε να μετακομίσει σε μία εκ των τριών “δικών” της ομάδων.

  • Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με ΠανθρακικόΣε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Πανθρακικό

    Φώτης Καρακούσης – Την Κυριακή (17:15) ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Πανθρακικό και όπως ανακοίνωσαν οι Κρητικοί τα εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς τέθηκαν από σήμερα Τρίτη σε κυκλοφορία.

  • Σεντόνι σε όλη την ΕυρώπηΣεντόνι σε όλη την Ευρώπη

    Γιώργος Βροντάκης – Πολλά ενδιαφέροντα ματς και σήμερα στο Τσάμπιονς Λιγκ με τα “ερυθρόλευκα” βλέμματα να είναι στραμμένα και στο Παρίσι για το ματς της Παρί με την Αντερλεχτ.

  • Οι Αγρινιώτες αναδεικνύουν τον κορυφαίο του Περιστερίου!Οι Αγρινιώτες αναδεικνύουν τον κορυφαίο του Περιστερίου!

    – Ο Παναιτωλικός κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό στο Περιστέρι με το 1-1 απέναντι στον Ατρόμητο και από σήμερα Τρίτη οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να αναδείξουν τον πολυτιμότερο παίκτη του συγκεκριμένου αγώνα.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/