Το θέατρο στο αεροδρόμιο! “Escape…” από τη θεατρική ομάδα «Abovo»

Το θέατρο στο αεροδρόμιο!

“Escape…”

από τη θεατρική ομάδα «Abovo»

μια συνεργασία του αεροδρομίου με την πολιτιστική πλατφόρμα «ελculture»

την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου!

 

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, η δυναμική νεανική θεατρική ομάδα Abovo ψυχαγωγεί τους επισκέπτες και τους επιβάτες στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με το θεατρικό “Escape…”, ένα δρώμενο ειδικά φτιαγμένο για να παιχτεί σε ένα χώρο … μετάβασης!

«Τρεις άνθρωποι φτάνουν στο αεροδρόμιο με σκοπό να εγκαταλείψουν για πάντα την Ελλάδα. Αναζητούν μέλλον κάπου αλλού, αλλά η παλιά τους ζωή δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Κάποιες απροσδόκητες συναντήσεις θα προσπαθήσουν να τους κρατήσουν εδώ. Τι θα κάνουν; Θα μείνουν ή θα αποδράσουν;»

Με αυτό το ξεχωριστό δρώμενο παραστατικών τεχνών – Perform in Art, συνεχίζονται οι ψυχαγωγικές εκδηλώσεις “Fly me to the Moon” στο αεροδρόμιο, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με την πλατφόρμα σύγχρονου πολιτισμού «ελculture».

Οι Abovo είναι μια από τις πιο δραστήριες και δημοφιλείς θεατρικές ομάδες της Αθήνας. Με σπουδές σωματικού θεάτρου στο Λονδίνο, τα μέλη της ομάδας καλλιεργούν και αναπτύσσουν εδώ και 8 χρόνια ένα ξεχωριστό είδος devised θεάτρου και, από το ξεκίνημά τους το 2004, έχουν ανεβάσει 9 παραστάσεις και έχουν βραβευτεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από το 2008, οι Abovo διοργανώνουν το Bob Theatre Festival που συγκεντρώνει και αναδεικνύει τις καλύτερες νεανικές παραστάσεις της χρονιάς.

·       Οι ώρες των παραστάσεων:

μεταξύ 13:00-15:00 (2 παραστάσεις Χ 30’).

·       Η «σκηνή»:

Επίπεδο Αναχωρήσεων – Περιοχή Εμπορικού Κέντρου Αεροδρομίου  (χώρος ελεύθερης πρόσβασης)

 

Ευχόμαστε καλή διασκέδαση σε όσους βρεθούν αύριο στο … θεατρικό αεροδρόμιο!

  
  
Γραφείο Τύπου Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

τηλ.: 210 3537227

e-mail: press_info@aia.gr

www.aia.gr

ελculture

τηλ: 210 6430683 /6976 597 444

e-mail: info@elculture.gr

www.elculture.gr