Άνοιξε την πόρτα και πήδηξε από το αεροσκάφος εν ώρα πτήσης…

Εν ώρα πτήσης, ένας επιβάτης μικρού αεροσκάφους στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών, άνοιξε την πόρτα και πήδηξε στο κενό, σύμφωνα με τον πιλότο του αεροπλάνου που ειδοποίησε αμέσως τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

«Άνοιξε την πίσω πόρτα και απλά έπεσε από το αεροπλάνο» δήλωσε ο πιλότος, σύμφωνα με την ηχογράφηση της συνομιλίας του με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με το CNN, ο πιλότος δήλωσε επίσης πως πετούσε σε ύψος 1.800 ποδιών περίπου, δύο μίλια από την ακτή, όταν ο άνδρας έπεσε την Πέμπτη το απόγευμα.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μαιάμι, τόνισε πως θεωρεί απίθανο να επιβίωσε ο άνδρας από μια πτώση από αυτό το ύψος ενώ πρόσθεσε πως δεν είναι ακόμη σαφές εάν ο άνθρωπος έπεσε κατά λάθος από το αεροπλάνο ή αν πήδηξε σκόπιμα.

Η αναζήτηση ματαιώθηκε προσωρινά την Πέμπτη το βράδυ και αναμένεται να συνεχιστεί με το πρώτο φως της ημέρας.

Οι αρχές δεν έκαναν γνωστό το όνομα του 47χρονου πιλότου ή την ταυτότητα του άνδρα που έπεσε στο κενό.

Το Piper PA-46, ένα ιδιωτικό αεροπλάνο, ετοιμαζόταν να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Kendall-Tamiami, δήλωσε εκπρόσωπος του αερολιμένα, ενώ αρνήθηκαν να αναφέρουν αν ο ιδιοκτήτης του αεροσκάφους ήταν στην πτήση.