Αθλητικά Παρασκήνια, 15 Νοεμβρίου 2013

  • Μαρθελίνιο-Βιγιαρεάλ έως το 2016Μαρθελίνιο-Βιγιαρεάλ έως το 2016

    Γιώργος Καραμάνος – Επιστροφή στην Πριμέρα και τώρα το… σεντόνι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν το Κίτρινο Υποβρύχιο να κρατήσει για δύο ακόμα χρόνια τον προπονητή του.

  • Παπασταθόπουλος: «Το αξίζουμε και το θέλουμε»Παπασταθόπουλος: «Το αξίζουμε και το θέλουμε»

    Φώτης Καρακούσης – Κάλεσμα στον κόσμο μέσω του λογαριασμού του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ρουμανία. Ο αμυντικός της Ντόρμουντ ανέφερε πως αξίζει η Εθνική την πρόκριση και την θέλει όσο τίποτα…

  • Το καμάρι του βορρά  vid Το καμάρι του βορρά (vid)

    Ball Boys – Ο Ball Boy Λευτέρης Ντανοβασίλης γράφει για τον 17χρονο Ριχάιρο Ζίβκοβιτς της Γκρόνινγκεν, το νεότερο… next best thing.

  • Δύο αγωνιστικές στον ΑντούριθΔύο αγωνιστικές στον Αντούριθ

    Γιώργος Καραμάνος – Ο Αρίτς Αντούριθ έβρισε τον διαιτητή μετά την αποβολή του το Σάββατο και ενώ θα σβηνόταν η ποινή του, τώρα θα μείνει εκτός για δύο αγωνιστικές.

  • Πρόστιμα στους τέσσεριςΠρόστιμα στους τέσσερις

    Φώτης Καρακούσης – Με πρόστιμα τιμωρήθηκαν οι Άρης, Ολυμπιακός, Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για όσα έκαναν οι οπαδοί τους.

  • Ένας χρόνος στον Λισγάρα!Ένας χρόνος στον Λισγάρα!

    Φώτης Καρακούσης – Με αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα για έναν χρόνο, τιμώρησε τον Χρήστο Λισγάρα η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

  • Γαλλικά... φαντάσματα και ουκρανικό αήττητοΓαλλικά… φαντάσματα και ουκρανικό αήττητο

    Γιώργος Καραμάνος – Οι Τρικολόρ των πολλών προβλημάτων πλέον ρολάρουν, Για να βλέπουν όμως Μουντιάλ, οφείλουν να περάσουν από την “Ομάδα” του Φομένκο.

  • ΕΠΟ για τους φιλάθλουςΕΠΟ για τους φιλάθλους

    – Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνεις τους φιλάθλους για τον τρόπο προσέλευσης προκειμένου να παρακολουθήσουν τον μεγάλο αγώνα με την Ρουμανία, εξέδωσε η ΕΠΟ.

  • Πόσο εύκολο είναι να γίνουμε Ρουμάνοι στο ποδόσφαιροΠόσο εύκολο είναι να γίνουμε Ρουμάνοι στο ποδόσφαιρο

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος θυμάται την προφητεία του Γκιόργκι Χάτζι προ 15ετίας, και ανατριχιάζει με τις ομοιότητες ανάμεσα στην ρουμάνικη ποδοσφαιρική ιστορία του ’98 και την ελληνική ιστορία του 2013.

  • Η διαχείριση μιας οδυνηρής ήτταςΗ διαχείριση μιας οδυνηρής ήττας

    Κώστας Βασιλόπουλος – Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει για το πως θα πρέπει να διαχειριστούν στον ΠΑΟΚ την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: sport.gr.msn.com/