Ανεξήγητος θάνατος φοιτητή στο μπάνιο του – Τον βρήκε νεκρό η αδερφή του!

Λίγες ώρες νωρίτερα ο φοιτητής είχε πάρει εξιτήριο από νοσοκομείο, καθώς όλες του οι εξετάσεις δεν είχαν δείξει κάτι το ανησυχητικό…

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος ενός 21χρονου Τρικαλινού φοιτητή. Πρόκειται για τον Κ.Κ. του Δημητρίου ο οποίος βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα από τους οικείους του μέσα στο σπίτι που έμενε

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, ο άτυχος νέος είχε πάει χθες βράδυ στο νοσοκομείο Τρικάλων, με πόνους στο στομάχι και εμετούς. Αφού νοσηλεύτηκε για περίπου δύο ώρες στη Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας και βγήκαν οι εργαστηριακές εξετάσεις αίματος, οι οποίες ήταν πολύ καλές, αποχώρησε από το Νοσοκομείο περίπου στις 22.00 το βράδυ.

Ο 21χρονος φοιτητής άφησε την τελευταία του πνοή στο μπάνιο του σπιτιού του

Περίπου στις 02.00 τα ξημερώματα όμως, ο 21χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην οδό Παπάγου. Ο πατέρας και η αδερφή του που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, αλλά ο 21χρονος ήταν ήδη νεκρός. Σύμφωνα με τους οικείους του, ο 21χρονος έχασε τις αισθήσεις του στο μπάνιο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Άνδρες της Ασφάλειας Τρικάλων βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο για την διερεύνηση του τραγικού συμβάντος. Φως στα αίτια του θανάτου θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργήσει εντός της ημέρας ιατροδικαστής.

Γνωστοί στην Τρικαλινή κοινωνία οι γονείς του άτυχου νέου. Ο πατέρας με καταγωγή από το Καλοχώρι Καλαμπάκας, ασχολείται με την κτηνοτροφία, ενώ είναι και μουσικός. Η μητέρα Ελένη, παλιά εργαζόταν στο Νοσοκομείο και μετά στη Νομαρχία Τρικάλων, όπου και συνταξιοδοτήθηκε, γνωστή και από την πολιτική της δραστηριότητα.

Πηγή: NewsIt.gr