Οι «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες» ανέλαβαν την ευθύνη για το Νέο Ηράκλειο

Ως αντίποινα στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι “δικαιολογούν” οι «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις» τη δολοφονική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. 

Η 18σελιδη προκήρυξη ήταν αποθηκευμένη σε στικάκι USB και ο συντάκτης αναλύει τους λόγους της επίθεσης, ενώ αναφέρει ότι το χτύπημα «έγινε ως αντίποινα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά και άλλα καθάρματα-μέλη του νεοναζιστικού κόμματος».

Όπως αναφέρουν, «η δολοφονία Φύσσα αποτελεί σημείο καμπής ως αποκορύφωμα της δολοφονικής καμπάνιας της Χρυσής Αυγής, που έχει επιδοθεί συστηματικά σε δολοφονίες και ξυλοδαρμούς μεταναστών, εργαζομένων, αριστερών, αντιεξουσιαστών, και όλα αυτά με την πλήρη κάλυψη της “δημοκρατικής” αστυνομίας».

Συνεχίζοντας, αναφέρουν ότι «η επιλογή να χτυπήσουμε τα αναλώσιμα των βουλευτών και όχι τους ίδιους συνιστά το εξής τελεσίδικο μήνυμα: Τώρα όποιος τους προσεγγίζει είναι συνυπεύθυνος. Το ίδιο και οι επιχειρηματικοί κύκλοι που στηρίζουν τις αγαθοεργίες τους».

«Οι σφαίρες των 9 χιλιοστών» αναφέρουν, «ήταν παραγγελία του βουλευτή τους Μίχου που είχε δηλώσει ότι μόνο με σφαίρες θα μας σταματήσουν».

Το… χρονικό

Την ύπαρξη προκήρυξης σε στικάκι USB, στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής για την δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο εντόπισαν το απόγευμα οι αστυνομικοί.

Ειδικότερα, άγνωστοι τηλεφώνησαν στην ιστοσελίδα zougla.gr, λέγοντας ότι υπάρχει σε κεντρικό σημείο της Καισαριανής σακούλα η οποία περιέχει USB με προκήρυξη για το χτύπημα στο Νέο Ηράκλειο προ 15 ημερών. Να σημειωθεί ότι η σημειολογία της τοποθεσίας είναι έντονη.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο για να ερευνήσει περί τίνος πρόκειται.

Το δολοφονικό χτύπημα είχε σημειωθεί την 1η Νοεμβρίου έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα τον θάνατο του 22χρονου Μάνου Καπελώνη και του 27χρονου Γιώργου Φουντούλη και τον σοβαρότατο τραυματισμό του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα.

 

Πηγή: newpost.gr – In.gr