Αθλητικά Παρασκήνια, 19 Νοεμβρίου 2013

  • Ο Σάντος έπαιξε όπως πρέπει να παίξει η Εθνική  vid  Ο Σάντος έπαιξε όπως πρέπει να παίξει η Εθνική (vid)

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει από το Βουκουρέστι για την στάση του Σάντος απέναντι στις “επιθέσεις” εκνευρισμού των Ρουμάνων, που δείχνει τον δρόμο στους ποδοσφαιριστές.

  • «Ρεαλισμός και εμπειρία»!«Ρεαλισμός και εμπειρία»!

    – Χωρίς να μασάει τα λόγια του ο Φερνάντο Σάντος μιλώντας για το ματς της χρονιάς με την Ρουμανία, ανέφερε πως όλοι έχουν τον ρεαλισμό να καταλάβουν πως είναι το φαβορί και την εμπειρία να το κρατήσουν.

  • «Δεν υπάρχει πρόταση για Πελέ»«Δεν υπάρχει πρόταση για Πελέ»

    – Ο γενικός αρχηγός του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης, αποκάλυψε πως δεν υπάρχει ακόμα πρόταση για την απόκτηση του Πελέ, αλλά ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ.

  • Μόνο ΠΑΟΚτσήδες στην ΤούμπαΜόνο ΠΑΟΚτσήδες στην Τούμπα

    – Η Ελληνική Αστυνομία δεν ήταν αρνητική στην παρουσία φιλάθλων του Άρη στην Τούμπα, όμως, ο ΠΑΟΚ δεν έκανε δεκτή την πρόταση.

  • «Θα παίξουμε το τελευταίο μας χαρτί»«Θα παίξουμε το τελευταίο μας χαρτί»

    – Ο Βίκτορ Πιτσούρκα μίλησε για το δύσκολο παιχνίδι με την Ελλάδα, ευελπιστεί στην πρόκριση, πιστεύει στο αμυντικό παιχνίδι της “γαλανόλευκης” ενώ διέψευσε πως θα πάει σε μοναστήρι.

  • Ο «νέος Πελέ» δεν στέριωσε στον Άρη...Ο «νέος Πελέ» δεν στέριωσε στον Άρη…

    Η Μηχανή του Χρόνου – Το 2004 είχε τον κόσμο στα πόδια του. Ο Φρέντι Αντού, όμως, δεν κατάφερε να δικαιώσει τον τίτλο του “Νέου Πελέ” ούτε στον Άρη και μετά από αρκετές περιπλανήσεις, πλέον ψάχνει ξανά για ομάδα. Η “Μηχανή του χρόνου” ακολουθεί τα βήματά του. Γράφει ο Θάνος Σαρρής.

  • Εξετάσεις ο Μαρινάκης, ατομικό ο ΜπαϊράμιΕξετάσεις ο Μαρινάκης, ατομικό ο Μπαϊράμι

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Νίκος Μαρινάκης θα ενταχθεί την Τρίτη στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων του Παναθηναϊκού, καθώς σήμερα υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Επέστρεψε ο Εμίρ Μπαϊράμι.

  • Μούτου: «Δεν είναι απίθανο το 2-0»Μούτου: «Δεν είναι απίθανο το 2-0»

    – Ο Άντριαν Μούτου δεν είδε το 3-1 της Ελλάδας με τη Ρουμανία, αλλά δίνει ελπίδες πρόκρισης στους συμπατριώτες του. Τι είπε για τη σχέση του με τον Πιτσούρκα.

  • Παίζει Ρουμανία περισσότερο από κάθε άλλο!Παίζει Ρουμανία περισσότερο από κάθε άλλο!

    Κώστας Νικολακόπουλος – Ο Κ. Νικολακόπουλος επισημαίνει στο blog του στο gazzetta κάποια ενδιαφέροντα πράγματα για το διαιτητή της ρεβάνς της Ελλάδας με τη Ρουμανία…

  • Μπράβο του αλλά έκανε λάθος!Μπράβο του αλλά έκανε λάθος!

    Κώστας Νικολακόπουλος – Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta μία κίνηση του Σάντος, που πάντως ανεξάρτητα από αυτό το λάθος του, αξίζει συγχαρητήρια.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/