Αθλητικά Παρασκήνια, 21 Νοεμβρίου 2013

  • Καραγκούνης: «Κανείς δεν έχει την ψυχή του Έλληνα»Καραγκούνης: «Κανείς δεν έχει την ψυχή του Έλληνα»

    – Στο πόσο σημαντική είναι η παρουσία της Εθνικής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας αναφέρθηκε ο Γιώργος Καραγκούνης, λέγοντας πως όλα είναι πιθανά εκεί, καθώς την ψυχή του Έλληνα δεν την έχει κανείς.

  • Μια Εθνική που μεγαλώνει γερά παιδιάΜια Εθνική που μεγαλώνει γερά παιδιά

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος κλείνει σε ένα κείμενο όλες τις σκέψεις που γέννησαν οι εικόνες του ταξιδιού της επιστροφής από το Βουκουρέστι.

  • Κατσουράνης: «Ο Σάντος νιώθει Έλληνας»Κατσουράνης: «Ο Σάντος νιώθει Έλληνας»

    – Ο Κώστας Κατσουράνης δήλωσε ότι περίμενε την αντίδραση του Φερνάντο Σάντος, τονίζοντας ότι ο Πορτογάλος τεχνικός νιώθει Έλληνας.

  • «Μητρόγλου, ακούς ρε; Θα έρθω και εγώ στη Βραζιλία!»«Μητρόγλου, ακούς ρε; Θα έρθω και εγώ στη Βραζιλία!»

    Γιάννης Σερέτης – Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για την “προφητεία” – στόχο του Γιώργου Καραγκούνη πριν από τέσσερα χρόνια και κάνει μια σύντομη αποτίμηση της πορείας. Μέχρι εδώ και μετά το Βουουρέστι…

  • «Όχι άλλο κάρβουνο…»«Όχι άλλο κάρβουνο…»

    Μιχάλης Τσόχος – Ο Μιχάλης Τσόχος αναρωτιέται τι πάθατε όλοι σας και αποθεώνετε τους αργούς και άμπαλους παίκτες και τον… δήθεν προπονητή και είναι έτοιμος να βάλει τις φωνές σαν τον Κούρκουλο…

  • Σαλπιγγίδης: «Όνειρο το Μουντιάλ της Βραζιλίας»Σαλπιγγίδης: «Όνειρο το Μουντιάλ της Βραζιλίας»

    – Όνειρο χαρακτήρισε το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος αφιέρωσε την επιτυχία σε όλους τους Έλληνες.

  • Αυτή είναι η Ελλάδα!Αυτή είναι η Ελλάδα!

    Μάκης Σταθάτος – Δεν είναι πρώτη φορά που η Ελλάδα ανταποκρίνεται ιδανικά στα μεγάλα παιχνίδια. Το gazzetta.gr σας θυμίζει τις καθοριστικές νίκες πριν τις μεγάλες διοργανώσεις.

  •  Μοιράσαμε τα εθνικά... όσκαρ! Μοιράσαμε τα εθνικά… όσκαρ!

    Θανάσης Λιοντζόπουλος – Ο Θανάσης Λιοντζόπουλος δίνει τα όσκαρ, αν και η σεμνή τελετή πρόκρισης έληξε με πολλά ρουμάνικα βατόμουρα, δίνοντας ραντεβού μέχρι τα επόμενα, στο Ρίο!

  • Σαββίδης: «Ένα επίπεδο πιο ψηλά»Σαββίδης: «Ένα επίπεδο πιο ψηλά»

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική Ελλάδος, τονίζοντας πως η “γαλανόλευκη” ανέβηκε ένα επίπεδο πιο ψηλά.

  • Πηγή έμπνευσης…Πηγή έμπνευσης…

    Βασίλης Γαλούπης – Η μεγάλη κατάκτηση της εθνικής την τελευταία δεκαετία. Οι προκρίσεις, οι συγκρίσεις, η καθιέρωση, ο τρόπος που τα καταφέρνει. Γράφει ο Βασίλης Γαλούπης.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/