Αθλητικά Παρασκήνια, 28 Νοεμβρίου 2013

  • Πόσο τρέξανε Ολυμπιακός και Παρί! Πόσο τρέξανε Ολυμπιακός και Παρί!

    Βασίλης Γαλούπης – Ο Β. Γαλούπης αναλύει γιατί “τρέλανε” τα κοντέρ ο Φουστέρ, ποια ήταν τα χιλιόμετρα και η στατιστική εικόνα στο Παρί – Ολυμπιακός, αλλά και ποιο ενδιαφέρον συμπέρασμα βγήκε από το Άγιαξ – Μπαρτσελόνα.

  • Οσο παραμένει Ελληνας ο Ολυμπιακός...Οσο παραμένει Ελληνας ο Ολυμπιακός…

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος θαυμάζει τη δουλειά του Μίτσελ, που προσπαθεί να κρατάει τον ρυθμό του Champions League σε μια ομάδα που προετοιμάζεται σε περιβάλλον Superleague.

  • GOAL, GOAL, GOAL  vids GOAL, GOAL, GOAL (vids)

    – Χορταστικό Τσάμπιονς Λιγκ με τα 36 γκολ να αποτελούν τη 2η κορυφαία επίδοση σε μία ημέρα. Πέρασαν Παρί, Ρεάλ, Γιουνάιτεντ. Τελικός για Γιούβε στην Πόλη.

  • Δίνεις το αίμα σου και μπαίνεις με Παναθηναϊκό!Δίνεις το αίμα σου και μπαίνεις με Παναθηναϊκό!

    Φώτης Καρακούσης – Δείχνοντας για ακόμα μία φορά το ανθρωπιστικό τους πρόσωπο, οι φίλαθλοι του Απόλλωνα διοργανώνουν αιμοδοσία και όποιος προσφέρει αίμα, θα μπει δωρεάν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

  • Λαγός: «Όλα για την ομάδα και τον κόσμο»Λαγός: «Όλα για την ομάδα και τον κόσμο»

    – Αισιόδοξος πως τα καλύτερα θα έρθουν για τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο εκ των αρχηγών του “τριφυλλιού” Τάσος Λαγός, τονίζοντας πως οι “πράσινοι” τα δίνουν όλα για την ομάδα και τον κόσμο.

  • Aνοιχτά χαρτιά και πρόσκληση από Αλαφούζο!Aνοιχτά χαρτιά και πρόσκληση από Αλαφούζο!

    Νίκος Αθανασίου – Ο Γιάννης Αλαφούζος θα δώσει συνέντευξη Τύπου μετά την συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ενώ προσκαλεί και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να παραστεί μετά την κρίσιμη συνάντηση!

  • Κρατάει το 4-3-3 ο Μπλαν  vid Κρατάει το 4-3-3 ο Μπλαν (vid)

    Δημήτρης Τομαράς – Με σχηματισμό 4-3-3 θα κατεβάσει την Παρί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Λοράν Μπλαν με τους Γάλλους να περιμένουν γεμάτο γήπεδο.

  • Μήνυμα Στέφενς για πρόκριση! (vid)

    – Ο Χουμπ Στέφενς δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Σαχτέρ πως ο ΠΑΟΚ θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League, τονίζοντας πως αν πρέπει να είναι σκληρός θα το κάνει.

  • «Το πιο καυτό όνομα ο Μήτρογλου»«Το πιο καυτό όνομα ο Μήτρογλου»

    – Με τον Κώστα Μήτρογλου ασχολούνται αυτό το διάστημα οι μεγάλες ιστοσελίδες της Ευρώπης. Νέο δημοσίευμα εξηγεί γιατί ο Έλληνας επιθετικός είναι το πιο hot όνομα.

  • Με Μανωλά ο ΟλυμπιακόςΜε Μανωλά ο Ολυμπιακός

    Μάκης Σταθάτος – Στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/