Αχυρώνας έκρυβε… θησαυρό

Απέναντι σε ένα απίστευτο θέαμα ήρθε ένα ζευγάρι Αμερικάνων, όταν άνοιξε για πρώτη φορά το νέο του σπίτι στην Πορτογαλία. Ο αχυρώνας που βρισκόταν μέσα στη φάρμα που αγόρασαν περιείχε έναν θησαυρό, αξίας 36.000.000 δολαρίων.

Οι δύο Αμερικάνοι συνταξιούχοι αγόρασαν μια εγκαταλειμμένη φάρμα στην Πορτογαλία με σκοπό να περάσουν εκεί το υπόλοιπο της ζωής τους. Μέσα στο κτήμα, εκτός από το σπίτι και τις αποθήκες, υπήρχε και ένας αχυρώνας ο οποίος ήταν σφραγισμένος με μεγάλες πόρτες και λουκέτα.

Όπως ήταν φυσικό, οι νέοι ιδιοκτήτες έλεγξαν κάθε σημείο της φάρμας, αλλά αυτό που αντίκρισαν όταν άνοιξαν τον αχυρώνα δεν το είχαν φανταστεί ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα. Μέσα, αντί για άχυρα και χώμα, κρύβονταν εκατοντάδες συλλεκτικά και σπάνια αυτοκίνητα όλων των μαρκών – ακόμα και αγωνιστικά μονοθέσια – τα οποία αν και σκονισμένα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Το ζευγάρι φώναξε τους ειδικούς ώστε να εκτιμήσουν τον αυτοκινητιστικό θησαυρό που είχαν στα χέρια τους. Η αξία των αυτοκινήτων φθάνει τουλάχιστον τα 36 εκατομμύρια δολάρια.

590_ad8fb517a224ffff5f41ca24c7ca3d3b

ΠΗΓΗ: monopoli.gr- enikos.gr