χειροτονία του Σεβ.Μητροπολίτου Νουβίας κ. Ναρκίσσου από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Την Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου ε.ε. η ΑΘΜ ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρος Β’ ετέλεσε στον Ιερό Πατριαρχικό καί Καθεδρικό Ναό Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου την χειροτονία του Σεβ.Μητροπολίτου Νουβίας κ.Ναρκίσσου.
Στην Ευχαριστιακή Σύναξη και την χειροτονία του Σεβασμιωτάτου συμμετείχαν οι Σεβ.Μητροπολίτες Λαρίσης κ.Ιγνάτιος, Φιλαδελφείας κ.Βενέδικτος, Ερμουπόλεως κ.Νικόλαος, Καμερούν κ.Γρηγόριος, Λεοντοπόλεως κ.Γαβριήλ, Πατριαρχικός Επίτροπος Αλεξανδρείας, Μέμφιδος κ.Νικόδημος, Πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου, ο Σεβ.Αρχιεπίσκοπος Πέλλης κ.Φιλούμενος και ο Θεοφ.Επίσκοπος Βαβυλώνος κ.Νήφων, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Π.Καΐρου.
Παρέστησαν ο Εντιμ.Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Αλεξάνδρεια κ.Χρήστος Καποδίστριας, ο Εντιμ.Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητος Αλεξανδρείας κ.Ιωάννης Σιόκας, Πρόεδροι ελληνικών φορέων και συλλόγων της Μ.Πόλεως, οι διευθυντές και το διδακτικό προσωπικό των ελληνικών εκπαιδευτηρίων, οι σπουδαστές της Πατριαρχικής Σχολής Αλεξανδρείας «Άγιος Αθανάσιος», οικογενείς και φίλοι του χειροτονηθέντος Μητροπολίτου από την Ιορδανία και τα Μέγαρα, ως και η ελληνική παροικία.
Πηγή: ΕΔΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ