Αθλητικά Παρασκήνια, 2 Δεκεμβρίου 2013

  • Ξάνθη: «Διακόψτε το πρωτάθλημα»!Ξάνθη: «Διακόψτε το πρωτάθλημα»!

    Φώτης Καρακούσης – Να διακόψει το πρωτάθλημα προκειμένου να αποφασιστεί πόσες ομάδες θα πέσουν στην Football League καλεί τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή η Ξάνθη. Οι ακρίτες κλείνουν την ανακοίνωση και με ένα υστερόγραφο που κάνει την διαφορά.

  • Πλατεία χωρίς... ουσία! Πλατεία χωρίς… ουσία!

    Φώτης Καρακούσης – Ένα χαμένο πέναλτι, 2 δοκάρια, μια κόκκινη, ένα γκολ που ακυρώθηκε! Το ματς του Πανιωνίου με την Ξάνθη (0-0) είχε τα πάντα, όμως δεν είχε το γκολ που κάνει την διαφορά!

  • Μέντεζ: «Μάθημα για εμάς αυτό το ματς»Μέντεζ: «Μάθημα για εμάς αυτό το ματς»

    Νίκος Αθανασίου – Στο ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς μετά το 1-0, στάθηκε ο μέσος του “τριφυλλιού” Νταβίντ Μέντεζ, λέγοντας πως το πάθημα θα γίνει μάθημα για την συνέχεια.

  • Αναστασίου: «Απαράδεκτη εικόνα, αλλά...»Αναστασίου: «Απαράδεκτη εικόνα, αλλά…»

    Νίκος Αθανασίου – Με την απόδοση της ομάδας του τα είχε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου, λέγοντας όμως πως κάποιοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών, μιλώντας προφανώς για την διαιτησία.

  • Χωρίς τερματοφύλακα δεν έχεις τύΧη!Χωρίς τερματοφύλακα δεν έχεις τύΧη!

    – Μια έξοδος… Μεσολογγίου του Κοτσόλη χάρισε πολύτιμο βαθμό στον Απόλλωνα κόβοντας τη φόρα του Παναθηναϊκού (1-1).

  • STOP Ερνέστο στη Μπάρτσα  vid STOP Ερνέστο στη Μπάρτσα (vid)

    Γιώργος Καραμάνος – Η ΟΜΑΔΑ του Βαλβέρδε έβαλε τέλος (1-0) στο εγχώριο αήττητο της Μπαρτσελόνα που ξεκάθαρα περνάει κρίση ταυτότητας. Για σεντόνι η Αθλέτικ.

  • Εχει... Μπάκα η ΣεβίλληΕχει… Μπάκα η Σεβίλλη

    Γιώργος Καραμάνος – Ο Κολομβιανός σκόραρε για 7η φορά από τότε που έγινε βασικός (9η αγων.), ο Γκαμεϊρό ακολούθησε στο φινάλε και η Σεβίλλη πέρασε (2-1) από τη Γρανάδα.

  • Να μην αποδειχτεί γρουσούζικη...Να μην αποδειχτεί γρουσούζικη…

    Μαριάννα Αξιοπούλου – Στο δεύτερο μέρος της 13ης αγωνιστικής της Super League ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Εργοτέλη στο “Καραϊσκάκης” (19:30, NS1), ενώ σημαντικά ματς υπάρχουν σε Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κρήτη και Νέα Σμύρνη

  • Στην λίστα της ΑΕΚ ο ΜπόγιοβιτςΣτην λίστα της ΑΕΚ ο Μπόγιοβιτς

    Θοδωρής Βασίλης – Κάθε μέρα που περνά προστίθεται και νέο όνομα στην λίστα με τους υποψήφιους στόχους της ΑΕΚ. Τώρα είναι η σειρά του Μίλαν Μπόγιοβιτς του Παναιτωλικού να ακουστεί για την Ένωση.

  • Φουντώνουν τα σενάρια για ΠελέΦουντώνουν τα σενάρια για Πελέ

    Δημήτρης Τομαράς – Το όνομα του Πελέ έχει συνδεθεί με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ με πληροφορίες από το Ηράκλειο να αναφέρουν πως ενδεχομένως να γίνει κουβέντα για τον παίκτη στο Καραϊσκάκη την Κυριακή.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/