Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar!

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή απο την Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή

Τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της διοργανώνει όπως κάθε χρονιά η Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου. Και φέτος, ο σκοπός είναι πάνω απ’ όλα φιλανθρωπικός και με επίκεντρο το παιδί, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Νέων με ειδικές ανάγκες του Δήμου Παλλήνης.
Για τον ιδιαίτερο αυτό σκοπό, οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί, οι  γονείς, οι απόφοιτοι, και οι εργαζόμενοι της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής ,σας προσκαλούν να έρθετε και να περάσετε όμορφα μαζί με τους φίλους σας στις εγκαταστάσεις της Σχολής, στην Κάντζα, την Κυριακή, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχουν ετοιμάσει για εσάς τα παιδιά της Σχολής μας, θα παρακολουθήσετε θεατρικά δρώμενα από τους μαθητές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου,  αθλητικούς διαγωνισμούς στο μπάσκετ, αγώνα πόλο, ενώ θα μπορείτε να λάβετε μέρος στο παιδικό εργαστήρι μοντελισμού και πολλές άλλες δράσεις.
Επίσης θα μπορείτε να διαλέξετε χειροτεχνήματα που έχουν ετοιμάσει οι μαθητές, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, δωράκια, γούρια και βιβλία. Και ταυτόχρονα να απολαύσετε σπιτικά φαγητά, γλυκά και ξεχωριστές  γερμανικές και αγγλικές λιχουδιές.
Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας και να περάσουμε μαζί μια ευχάριστη Κυριακή με δημιουργίες από τα παιδιά για τα παιδιά.

Οδηγίες για την προσέλευσή σας…

ΕΡΑΣΜΕΙΟΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
Οδός Αριστείδου, Κάντζα Παλλήνης – Τηλ. 210 6042720 – Fax. 210 6042729