Αθλητικά Παρασκήνια, 9 Δεκεμβρίου 2013

  • Τραγουδούσαν και δεν έφευγαν...  vid Τραγουδούσαν και δεν έφευγαν… (vid)

    Φώτης Καρακούσης – Στον αγωνιστικό χώρο οι Μπεργκ, Πράνιτς, Καρέλης και οι υπόλοιποι πραγματοποίησαν την καλύτερή τους φετινή εμφάνιση νικώντας με 4-0 την Καλλονή. Στις εξέδρες ο κόσμος ακόμα και μισή ώρα μετά το τέλος δεν σταματούσε να τραγουδά.

  • Live: Αρσεναλ-ΕβερτονLive: Αρσεναλ-Εβερτον

    Γιώργος Καραμάνος – Για το +7 οι Κανονιέρηδες υποδέχονται την Εβερτον που έρχεται από νίκη στο “Ολντ Τράφορντ”. Live στο gazzetta.gr με στατιστικά και γραφική απεικόνιση.

  • Με Κάρα για παραμονή η ΦούλαμΜε Κάρα για παραμονή η Φούλαμ

    Γιώργος Καραμάνος – Για δεύτερο σερί ματς βασικός ο Γιώργος Καραγκούνης συνέβαλε στη νίκη 2-0 της Φούλαμ επί της Αστον Βίλα, που έδωσε ανάσα στους Λονδρέζους.

  • Κανονικά γυμνάστηκε ο ΣαλίνοΚανονικά γυμνάστηκε ο Σαλίνο

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα του στο παιχνίδι της Τρίτης με την Άντερλεχτ με τον Λεάντρο Σαλίνο να γυμνάζεται κανονικά.

  • «Μας χρειάζονται και οι “επαγγελματικές” νίκες!»«Μας χρειάζονται και οι “επαγγελματικές” νίκες!»

    Αντώνης Καλκαβούρας – Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Νίκος Καραγεωργίου, εξηγεί στο gazzetta.gr γιατί η ομάδα του “μεταμορφώνεται” στην Λιβαδειά και δηλώνει αισιόδοξος ότι προϊόντος του χρόνου, θα παίξει και καλό ποδόσφαιρο.

  • Αθανασιάδης: «Βγάζουμε πάθος»Αθανασιάδης: «Βγάζουμε πάθος»

    – Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για το αποψινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα, την ώρα διεξαγωγής του αγώνα, αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

  • Ο τυχερός Αστέρας και το... αστείο βίντεο!Ο τυχερός Αστέρας και το… αστείο βίντεο!

    Κώστας Νικολακόπουλος – Ο Κ. Νικολακόπουλος υπενθυμίζει κάποια πράγματα στο blog του στο gazzetta με αφορμή την πολύ δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης.

  • Ντρογκμπά και Έμπουε απολογούνται λόγω... Μαντέλα!  vid Ντρογκμπά και Έμπουε απολογούνται λόγω… Μαντέλα! (vid)

    Θάνος Σαρρής – Ο Ντιντιέ Ντοργκμπά και ο Εμανουέλ Σέμπουε αποχαιρέτησαν τον Νέλσον Μαντέλα με τον δικό τους τρόπο και πλέον αντιμετωπίζουν πειθαρχικές κυρώσεις!

  • Άλλος Θρύλος με ΆντερλεχτΆλλος Θρύλος με Άντερλεχτ

    Ηρακλής Αντύπας – Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για τον… σβηστό Ολυμπιακό που νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης, επειδή χρησιμοποιήθηκαν οι Βάις και Ολαϊτάν, όμως, θα παρουσιαστεί διαφορετικός με την Άντερλεχτ.

  • Νέα έρευνα για στημένα στην ΑγγλίαΝέα έρευνα για στημένα στην Αγγλία

    Θάνος Σαρρής – Η Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος ενημέρωσε για την διεξαγωγή νέας έρευνας στο Νησί, που αφορά τις καταγγελίες για “στημένους” ποδοσφαιριστές!

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/