Αθλητικά Παρασκήνια, 10 Δεκεμβρίου 2013

  • Man United: Κρίση ή συγκυρία;Man United: Κρίση ή συγκυρία;

    Μιχάλης Τσόχος – Ο Μιχάλης Τσόχος επιχειρεί να απαντήσει στο καυτό ερώτημα των ημερών αλλά και στο αν ο Μόγιες είναι το μόνο πρόβλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

  • Εκατομμυριούχος ο Τοτσέ!Εκατομμυριούχος ο Τοτσέ!

    – Ο Ισπανός επιθετικός κέρδισε την προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού και θα πάρει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ σε 45 δόσεις!

  • «Δεν θα παίξουμε για να... ξεφτιλιστούμε»!«Δεν θα παίξουμε για να… ξεφτιλιστούμε»!

    Δημήτρης Τομαράς – Ο τεχνικός της Άντερλεχτ, Γιον Φαν Ντεν Μπρομ και ο τερματοφύλακας, Προτό συμφώνησαν ότι δεν θα αντιμετωπίσουν χωρίς κίνητρο τον Ολυμπιακό αλλά θα παίξουν με σεβασμό στην ιστορία τους!

  • «Να λάμψουν οι παίκτες, να λάμψει κι ο Ολυμπιακός»!  vid «Να λάμψουν οι παίκτες, να λάμψει κι ο Ολυμπιακός»! (vid)

    Δημήτρης Τομαράς – Ο Μίτσελ περιμένει το βράδυ της Τρίτης κόντρα στην Άντερλεχτ ένα μεγάλο ματς από όλους τους ποδοσφαιριστές του για να σφραγιστεί η πρόκριση στους “16”!

  • «Είμαστε ενάντια στον φασισμό και στα εγκλήματα του»«Είμαστε ενάντια στον φασισμό και στα εγκλήματα του»

    Απόστολος Παγώνης – Κατά την διάρκεια της δίκης των 46 οπαδών δόθηκε στον πρόεδρο του δικαστηρίου ένα κείμενο δήλωσης των συλληφθέντων όπου εξιστορούσε τα γεγονότα και την αντίθεσή τους με τους φασισμό και τα πολιτικά παιχνίδια που πήγαν να παίξουν κάποιοι στην πλάτη του ΠΑΟΚ.

  • Σαρρής: «Τον Φεβρουάριο ξεκαθαρίζει με Σάντος»Σαρρής: «Τον Φεβρουάριο ξεκαθαρίζει με Σάντος»

    – Ούτε εύκολο, αλλά ούτε και δύσκολο χαρακτήρισε τον όμιλο της Εθνικής ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής ο οποίος ανέφερε πως το θέμα της παραμονής του Φερνάντο Σάντος θα έχει ξεκαθαρίσει τον Φεβρουάριο.

  • Τελειώνει του ΣιαλμάΤελειώνει του Σιαλμά

    – Εβδομάδα εξελίξεων στο θέμα απόκτησης του Δημήτρη Σιαλμά θα είναι για τον Πλατανιά αυτή που άρχισε από σήμερα Δευτέρα. Επιστροφές για Ραφαέλ, Τόρες και Τέτε.

  • Περήφανος ο Πεπ, killer ο Σον  vids Περήφανος ο Πεπ, killer ο Σον (vids)

    Λευτέρης Ντανοβασίλης – Ο Λευτέρης Ντανοβασίλης γράφει για την 7άρα της Μπάγερν, τη νίκη της Λεβερκούζεν, τον Κέλερ, τον Τερ Στέγκεν και τα καλύτερα της 15ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.

  • Μέσι, Ρονάλντο, Ριμπερί και επίσημα!Μέσι, Ρονάλντο, Ριμπερί και επίσημα!

    Θάνος Σαρρής – Η FIFA και το France Football ανακοίνωσαν τους τρεις φιναλίστ για τη Χρυσή Μπάλα, με τον Λιονέλ Μέσι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Φρανκ Ριμπερί να μπαίνουν, όπως αναμενόταν, στην τελική ευθεία για το μεγάλο βραβείο! Δείτε τους προπονητές.

  • Χέρτα για Ευρώπη  vid Χέρτα για Ευρώπη (vid)

    Γιώργος Καραμάνος – Οι Βερολινέζοι έκαναν τα αναμενόμενα, πέρασαν νικηφόρα (2-0) από την έδρα της ουραγού Μπράουνσβαϊγκ και βρέθηκαν στο -2 από το Europa League.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/