Αθλητικά Παρασκήνια, 11 Δεκεμβρίου 2013

  • Φοβερά τρεξίματα ο Σαβιόλα!Φοβερά τρεξίματα ο Σαβιόλα!

    Βασίλης Γαλούπης – Ο Β. Γαλούπης αναλύει τα τρεξίματα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ και για ποιο λόγο έκλεψε την παράσταση ο Αργεντινός που σήμερα έχει γενέθλια!

  • Ας καταπιούμε τη γλώσσα μας με τον ΜίτσελΑς καταπιούμε τη γλώσσα μας με τον Μίτσελ

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Ισπανός έγραψε ιστορία με την πιο επιθετική πρόκριση στους 16 στην ιστορία του Ολυμπιακού στο Champions League και ο Βασίλης Σαμπράκος διαβάζει το μάθημα που παρέδωσε ο προπονητής.

  • Διαλέγεις και παίρνεις!Διαλέγεις και παίρνεις!

    – Οι πρώτοι των ομίλων και πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην κλήρωση της Δευτέρας (16 Δεκεμβρίου). Επικίνδυνα κοντά η Μπάγερν!

  • Ορέστης και… ποιοι άλλοι;Ορέστης και… ποιοι άλλοι;

    Γιάννης Σερέτης – Ο Γιάννης Σερέτης καταγράφει την κούρσα που μόλις αρχίζει για τη διεκδίκηση δύο εκ των τριών θέσεων γκολκίπερς στην μουντιαλική εθνική Ελλάδας.

  • Από Τετάρτη τα εισιτήρια για ΞάνθηΑπό Τετάρτη τα εισιτήρια για Ξάνθη

    Φώτης Καρακούσης – Το Σάββατο ο Πλατανιάς υποδέχεται στα Περιβόλια την Ξάνθη (15:00) και όπως ανακοίνωσαν οι νησιώτες τα εισιτήρια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα βγουν σε κυκλοφορία την Τετάρτη.

  • Τρεις σε απολογία!Τρεις σε απολογία!

    Φώτης Καρακούσης – Μόλις τρεις ομάδες κάλεσε σε απολογία η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για την 14η αγωνιστική. Ο λόγος για τους Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ.

  • Του έλειπε και το βρίσκει…Του έλειπε και το βρίσκει…

    Τάσος Νικολογιάννης – Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Παναθηναϊκό που αρχίζει και παίρνει γκολ από τους μέσους του και έτσι θα έρχονται πιο εύκολα οι νίκες και θα μειωθούν οι γκέλες.

  • «Τούμπανο» ο Μαραντόνα!  pic «Τούμπανο» ο Μαραντόνα! (pic)

    Θάνος Σαρρής – Η κόρη του Ντιέγο Μαραντόνα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον πατέρα της σε εξαιρετική κατάσταση, δείχνοντας να έχει αφήσει τις κακές μέρες στο παρελθόν…

  • «Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να είναι εξόριστος»«Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να είναι εξόριστος»

    – Το Παναθηναϊκό Κίνημα θα παρουσιάσει σήμερα το πλάνο του για το γήπεδο στη Λεωφόρο και ο πρόεδρος του ΠΑΝ.ΚΙ, Θοδωρής Μαραγκουδάκης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Μάκης Χουλιάρας παραχώρησαν συνέντευξη.

  • Ο Σαββίδης αποφασίζει για Πάμπλο ΓκαρσίαΟ Σαββίδης αποφασίζει για Πάμπλο Γκαρσία

    – Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζεται από τον Χουμπ Στέφενς και το μέλλον του Ουρουγουανού θα εξαρτηθεί μετά τη συνάντηση του με τον Ιβάν Σαββίδη.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,http://sport.gr.msn.com/