Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο Σπηλιωτόπουλος

Δίνει απαντήσεις σε δημοσιεύματα με ανάρτησή του

Τις δικές του απαντήσεις σχετικά με το πού βρίσκεται και γιατί απουσίαζε την προηγούμενη εβδομάδα από την ψήφιση του προϋπολογισμού έδωσε ο Άρης Σπηλιωτόπυλος, με σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του.spilioto2_14122013123332

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες για την κοινοβουλευτική συνέλευση του ΝΑΤΟ και έπειτα στο πρόγραμμα επαφών για τους επικεφαλείς των εθνικών αντιπροσωπειών, ενώ διευκρινίζει πως παραμένει εκεί παραπάνω, λόγω της συμμετοχής του – επί πέντε σερί χρόνια όπως τονίζει –  στο πρόγραμμα «Young Political Leaders».

Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία της απουσίας μου κρύβει παραπολιτικές σκοπιμότητες που προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο! Αυτά για να μην έχουν απορίες όσοι δεν έχουν κοπιάσει για να βρουν απαντήσεις. Και κάτι τελευταίο: Αν στο μέλλον κάποια ενέργεια μου (ή ακόμη και η σιωπή μου) έχει κάποιο συγκεκριμένο πολιτικό νόημα θα σας ενημερώσω όλους εγκαίρως από αυτήν εδώ τη σελίδα!“, ήταν τα λόγια με τα οποία ο πρώην Υπουργός έκλεισε την δήλωσή του.

Parapolitika.gr