Αθλητικά Παρασκήνια, 15 Δεκεμβρίου 2013

  • Μίτσελ: «Οι 35.000 που ακούγονταν σαν 90.000!»Μίτσελ: «Οι 35.000 που ακούγονταν σαν 90.000!»

    – Το εγκώμιο του κόσμου του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Άντερλεχτ έπλεξε ο Μίτσελ τονίζοντας ότι ήταν καθοριστική η συμβολή του στην πρόκριση στους “16” του Champions League.

  • Οι φορ του 50% και οι «σερβιτόροι»Οι φορ του 50% και οι «σερβιτόροι»

    Γιάννης Σερέτης – Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για τις (ίδιες) επιδόσεις του Μάρκους Μπεργκ και του Δημήτρη Παπαδόπουλου, τους χαφ που τους υποστηρίζουν και το σημερινό ματς της Λεωφόρου.

  • Τρέχουν στην ΑΕΚ για το γήπεδοΤρέχουν στην ΑΕΚ για το γήπεδο

    Γράφει ο… Αετός! – Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζονται οι επαφές και οι συναντήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για το θέμα του γηπέδου.

  • Οι λεπτομέρειες της προμελέτης της «Αγ. Σοφιάς»Οι λεπτομέρειες της προμελέτης της «Αγ. Σοφιάς»

    – Η τοπική εφημερίδα της Νέας Φιλαδέλφειας “Αναζήτηση” παρουσίασε την προμελέτη του σχεδίου του γηπέδου της ΑΕΚ “Αγιά Σοφιά”. Αναλυτικά το δημοσίευμα με όλα τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί.

  • Λεωφόρος… Ευρώπης!Λεωφόρος… Ευρώπης!

    Μαριάννα Αξιοπούλου – Πρώτα είδαν και μετά θέλουν να ζήσουν! Μετά από μια ευρωπαϊκή εβδομάδα, η Super League έρχεται με το ματς Παναθηναϊκός-Ατρόμητος να κλέβει την παράσταση, με μια μέρα που αγωνίζονται επίσης Πλατανιάς-Ξάνθη και ΠΑΣ-Εργοτέλης.

  • Μίτσελ... και του χρόνου!Μίτσελ… και του χρόνου!

    – Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση του Ολυμπιακού να κρατήσει τον Μίτσελ τουλάχιστον ως το καλοκαίρι του 2015.

  • Προς ανανέωση και ο ΡισβάνηςΠρος ανανέωση και ο Ρισβάνης

    Γράφει ο… πολυμετοχικός! – Κλήση για την ανανέωση του συμβολαίου του φαίνεται ότι πρόκειται να δεχτεί και ο Σπύρος Ρισβάνης από τον Παναθηναϊκό.

  • Οριστική επιστροφή για ΚάτσεΟριστική επιστροφή για Κάτσε

    – Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται πλέον η επιστροφή του Έργκους Κάτσε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, μετά και τις εξελίξεις που σημειώθηκαν με τον Πάμπλο Γκαρσία.

  • Στα 49,5 εκατ. το «άνοιγμα» του Παναθηναϊκού  pic Στα 49,5 εκατ. το «άνοιγμα» του Παναθηναϊκού (pic)

    – Σημαντική μείωση εξόδων έχει γίνει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως δείχνουν οι ισολογισμοί των δύο τελευταίων σεζόν που βγήκαν στη δημοσιότητα, με το “άνοιγμα” να φτάνει στα 49,5 εκατ. ευρώ.

  • Η αλήθεια για τον Πελέ…Η αλήθεια για τον Πελέ…

    Διονύσης Δελλής – Ο Διονύσης Δελλής γράφει για την… κλεισμένη μεταγραφή του Πελέ στον Ολυμπιακό, η κατάληξη της οποίας όμως θα εξαρτηθεί από τον Μίτσελ.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/