Αθλητικά Παρασκήνια, 19 Δεκεμβρίου 2013

  • Ο πιο ενδιαφέρων ΠαναθηναϊκόςΟ πιο ενδιαφέρων Παναθηναϊκός

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την εξέλιξη της δουλειάς του Γιάννη Αναστασίου, την πιο ενδιαφέρουσα των τελευταίων ετών στο Τριφύλλι.

  • Κοτσόλης: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια»Κοτσόλης: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια»

    – Για μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον Παναθηναϊκό έκανε λόγο ο Στέφανος Κοτσόλης τονίζοντας πως το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και όχι σπριντ.

  • Δώνης: «Παλεύουμε όλα τα ματς»Δώνης: «Παλεύουμε όλα τα ματς»

    – Να είναι όπως πρέπει στα πλέι οφ θέλει για τον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Δώνης ο οποίος τόνισε πως παλεύουν όλα τα ματς.

  • Σπυρόπουλος: «Συνέχεια με Ξάνθη»Σπυρόπουλος: «Συνέχεια με Ξάνθη»

    – Να δοθεί συνέχεια και στον αγώνα με την Ξάνθη για να πάνε όλοι στον Παναθηναϊκό με άλλη ψυχολογία στις γιορτές θέλει ο Παναγιώτη Σπυρόπουλο.

  • Κάμπελ: «Συνεχίζουμε ακάθεκτοι» Κάμπελ: «Συνεχίζουμε ακάθεκτοι»

    Δημήτρης Τομαράς – Να τα δώσει όλα για τον Ολυμπιακό, υποσχέθηκε ο Κάμπελ, που τόνισε πως η ομάδα του δεν θα ρίξει την απόδοσή της, καθώς υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για μία θέση στην ενδεκάδα.

  • Ανακοίνωση κατά διαιτησίας με Ξάνθη ο ΟΦΗΑνακοίνωση κατά διαιτησίας με Ξάνθη ο ΟΦΗ

    – Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Λαμπρόπουλου εξέδωσε ο ΟΦΗ τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι Κρητικοί νίκησαν την Ξάνθη, αλλά δεν πήραν τους βαθμούς, ενώ έχουν και τα αποσπάσματα των ρεπορτάζ του ματς από τα ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας.

  • Αναστασίου: «Αυτή η ομάδα έχει μέλλον»Αναστασίου: «Αυτή η ομάδα έχει μέλλον»

    – Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός έχει μέλλον εμφανίστηκε ο τεχνικός των “πρασίνων” Γιάννης Αναστασίου δείχνοντας την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και το 4-0 επί του Λεβαδειακού.

  • Παράσχος: «Δεν μας άφησε ο ΠΑΟΚ»Παράσχος: «Δεν μας άφησε ο ΠΑΟΚ»

    – Στην παρουσία του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος στάθηκε ο τεχνικός του Ατρομήτου Γιώργος Παράσχος λέγοντας πως δεν άφησε την ομάδα του να επιτεθεί.

  • Από το 2016 η Ελλάδα δεν θα χάνει EUROΑπό το 2016 η Ελλάδα δεν θα χάνει EURO

    Γιώργος Καραμάνος – Οι καινοτομίες της UEFA στέλνουν 24 χώρες στο δρόμο προς το Παρίσι. Η “αγωνιστική εβδομάδα” των προκριματικών. Μπαράζ οι 3οι…

  • Στέφενς: «Στην Αθήνα καλύτερα να μην μιλάς»!Στέφενς: «Στην Αθήνα καλύτερα να μην μιλάς»!

    – Τους παίκτες του υπερασπίστηκε ο Χουμπ Στέφενς, μιλώντας και για την επιστροφή του Κάτσε, αλλά και για τους διεθνείς. Αίσθηση η ατάκα του Ολλανδού ” Είμαστε και στην Αθήνα οπότε καλύτερα να μην πεις τίποτα”.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/