Αθλητικά Παρασκήνια, 20 Δεκεμβρίου 2013

  • Ρονάλντο, ο Βασιλιάς της ΡεάλΡονάλντο, ο Βασιλιάς της Ρεάλ

    Ball Boys – Ο Ball Boy Γιώργος Καραμάνος διαβάζει τα ρεκόρ του Ρονάλντο, αλλά… ακόμα δεν τον τοποθετεί στο πλευρό των Ραούλ, Ντι Στέφανο, Ζιντάν.

  • Live: Πανιώνιος-ΒέροιαLive: Πανιώνιος-Βέροια

    Φώτης Καρακούσης – Σημαντικό παιχνίδι για την ουρά του πρωταθλήματος. Ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη την Βέροια. Λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση από το gazzetta.gr.

  • Λαγός: «Δεν υπάρχει λόγος να φύγω!»Λαγός: «Δεν υπάρχει λόγος να φύγω!»

    Αντώνης Καλκαβούρας – Ο πρωταγωνιστής στη Λιβαδειά, Τάσος Λαγός, αποκαλύπτει στο gazzetta.gr ότι θέλει να ανανεώσει, αποθεώνει Αναστασίου και βάζει στόχο το Κύπελλο!

  • To Χριστουγεννιάτικο πάρτι της Αρσεναλ!  pics To Χριστουγεννιάτικο πάρτι της Αρσεναλ! (pics)

    Δήμος Μπουλούκος – Στο ετήσιο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο πάρτι διασκέδασαν οι παίκτες της Αρσεναλ, οι οποίοι ντύθηκαν σα να ήταν Απόκριες!

  • Aνανέωσε ως το 2018 ο Ινιέστα στη Μπαρτσελόνα!Aνανέωσε ως το 2018 ο Ινιέστα στη Μπαρτσελόνα!

    Θάνος Σαρρής – Ο Σάντρο Ροσέλ επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Αντρές Ινιέστα να έχει συμφωνήσει για ανανέωση συμβολαίου του μέχρι το 2018, ενώ αναφέρθηκε και στον Μέσι και τον Πουγιόλ.

  • Παραιτείται ο Μιλίνκοβιτς!Παραιτείται ο Μιλίνκοβιτς!

    Απόστολος Παγώνης – Η κατάσταση στον Άρη γίνεται όλο και πιο δύσκολη και σύμφωνα με πληροφορίες, οι “κίτρινοι” θα ψάχνουν από σήμερα και για προπονητή! Έτοιμος να τα βροντήξει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

  • Απαγόρευση εισόδου στον ΑναστασίουΑπαγόρευση εισόδου στον Αναστασίου

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Γιάννης Αναστασίου είχε τιμωρηθεί με επίπληξη από την Π.Ε. της Super League, όμως, ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας του επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 10 ημέρες.

  • Οργή στον Παναθηναϊκό για την ποινή!Οργή στον Παναθηναϊκό για την ποινή!

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Γιάννης Αναστασίου τιμωρήθηκε από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα με ποινή εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν προκάλεσε έκπληξη.

  • Η Λάτσιο «βλέπει» τον ΣαμαράΗ Λάτσιο «βλέπει» τον Σαμαρά

    – Το συμβόλαιο του Γιώργου Σαμαρά με την Σέλτικ τελειώνει το καλοκαίρι και ήδη πολλές ομάδες τον παρακολουθούν. Τελευταία η Λάτσιο…

  • Δεν ξέρουν από πού θα τους έρθει!Δεν ξέρουν από πού θα τους έρθει!

    Κώστας Νικολακόπουλος – Ο Κ. Νικολακόπουλος εξηγεί στο blog του στο gazzetta πως έχει διαμορφωθεί το φετινό σκηνικό στην ελληνική Λίγκα.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/