ΤΕΛΙΚΟ: Απόλλων – Ολυμπιακός 0-5

Τέλος αγώνα

86΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ιμπαγάσα έβγαλε τετ α τετ τον Ολαιτάν ο οποίος πέρασε τον Τζόρβα αλλά από πλάγια θέση αστόχησε.

84΄Αλλαγή για τον Απόλλωνα. Ο Τσεμπερίδης αντί του Κόρμπου.

80΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Εξαιρετικός συνδυασμός από Κάμπελ, Ολαϊτάν με τη μπάλα να φτάνει στον Σαβιόλα που με δυνατό σουτ έκανε το 0-5.

70΄Κίτρινη κάρτα στον Φουστέρ.

68΄Κίτρινη κάρτα στον Χατζηζήση.

66΄Αλλαγή για τιν Απόλλωνα. Ο Έγκον αντί του Γκουέλα.

65΄Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ιμπαγάσα αντί του Μασάντο.

63΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Από την πάσα του Μανιάτη ο Σαβιόλα με δυνατό σουτ νικάει τον Τζόρβα.

60΄ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με τον Μανιάτη μετά από εξαιρετική καθετη πάσα του Σαβιόλα. Μετά το δοκάρι η μπάλα πήγε στον Κάμπελ που σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ.

57΄Από μία αλλαγή για κάθε ομάδα. Ο Τσιλιγκίρης αντί του Μπάρκογλου και ο Μανιάτης αντί του Σάμαρη.

53΄Κίτρινη κάρτα βλέπει και ο Κόρμπος.

53΄ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Ο Κανακούδης αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

52΄ Καλό σουτ του Μασάντο, η μπάλα φεύγει άουτ.

47΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Σαβιόλα από εξαιρετική θέση σουτάρει αλλά η μπάλα κοντράρει στον Άλβαρεζ και φεύγει κόρνερ.

46΄Έναρξη β΄ ημιχρόνου. Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Σαβιόλα αντί του Τσόρι.

Ημίχρονο

44΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Κάμπελ με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

41΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. 3ο γκολ για τον Ολυμπιακό και αυτό από στημένη φάση. Ο Τσόρι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σάμαρης με ένα καταπληκτικό σουτ στην κίνηση στέλνει τη μπάλα στο “παράθυρο” του Τζόρβα.

36΄Κίτρινη κάρτα στον Τόρες.

36΄Κίτρινη κάρτα στον Τόρες.

31΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Και πάλι από στημένη φάση. Αυτή τη φορά ο Τσόρι εκτέλεσε το φάουλ, ο Σιόβας έκανε την προβολή, από τις κόντρες η μπάλα έφτασε στον Μανωλά που με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

28΄Κίτρινη κάρτα στον Κανακούδη.

27΄Κίτρινη κάρτα στον Πετρόπουλο.

26΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Από το κόρνερ του Μασάντο, η άμυνα του Απόλλωνα δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Φουστέρ με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τζόρβα.

17΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ολαιτάν μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ ο Τζόρβας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει, αλλά ούτε ο Τσόρι μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μπροστά από έναν κλοιό παικτών. Όπως φαίνεται στο ριπλέι ο Άλβαρες έχει βρει τη μπάλα με το χέρι.

10΄Χωρίς φάση στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι.

1΄Εναρξη αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων (Λόρι Σάντσεζ): Τζόρβας, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Άλβαρες, Κανακούδης, Κόρμπος, Τσοκάνης, Αργυρόπουλος, Γκουέλα, Μπάρκογλου και Πετρόπουλος

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Τόρες, Μανωλάς, Σιόβας, Μπόνγκ, Σάμαρης, Μασάντο, Φουστέρ, Κάμπελ, Τσόρι, Ολαιτάν

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Σοβαρά επεισόδια έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στη Ριζούπολη, την ώρα που οι οπαδοί του Ολυμπιακού κατευθύνονταν στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άγνωστοι έστησαν ενέδρα στους οπαδούς στο σταθμό του Περισσού με αποτέλεσμα να μετατραπούν οι γύρω δρόμοι σε πεδίο μάχης μέχρι να επέμβει η Αστυνομία και να δώσει… προσωρινό τέλος.Η ένταση μεταφέρθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου πίσω από το πέταλο που φιλοξενούνται οι οπαδοί του Ολυμπιακού και μπροστά από τα γήπεδα «5Χ5» των Ακαδημιών του αείμνηστου Γιάννη Παθιακάκη.Οι οπαδοί συγκρούστηκαν αυτή τη φορά με τα ΜΑΤ, που έκαναν χρήση χημικών και δακρυγόνων, η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική, ενώ η «απάντηση» ήρθε με φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα από τους οπαδούς. Ένταση σημειώθηκε και μέσα στο γήπεδο με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ξεσπούν στα καθίσματα.Το όλο σκηνικό κράτησε περίπου ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά και η κατάσταση εκτονώθηκε περίπου μισή ώρα πριν από τη σέντρα του αγώνα.

Newsroom ΔΟΛ