Αθλητικά Παρασκήνια, 24 Δεκεμβρίου 2013

  • Οι ομάδες που αξίζει να παρακολουθείςΟι ομάδες που αξίζει να παρακολουθείς

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος κοιτάζει πίσω στον πρώτο γύρο της Superleague και γράφει για τις ομάδες που παρουσιάζουν ποδόσφαιρο που αξίζει να βλέπει κανείς.

  • Σύσκεψη κορυφής στο «τριφύλλι»Σύσκεψη κορυφής στο «τριφύλλι»

    Φώτης Καρακούσης – Μετά την συνέντευξη που έδωσαν οι Νταμπίζας και Σαμαράς, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κορυφής στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αλαφούζος, Αναστασίου, Σαραβάκος, Νταμπίζας και Σαμαράς έκαναν τον απολογισμό τους ενώ μίλησαν και για τις κινήσεις που θα γίνουν.

  • Ανασκόπηση της 17ης αγωνιστικής της ΜπουντεσλίγκαΑνασκόπηση της 17ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα

    Λευτέρης Ντανοβασίλης – Ο Λευτέρης Ντανοβασίλης γράφει για την κρίση στην Ντόρτμουντ, τον νέο ήρωα της Χέρτα, τα μεταγραφικά και τα καλύτερα της 17ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.

  • Γεύμα πριν τις διακοπές στους «πράσινους»Γεύμα πριν τις διακοπές στους «πράσινους»

    Φώτης Καρακούσης – Αντί για προπόνηση η σημερινή τελευταία πριν τις διακοπές των εορτών περιλάμβανε γεύμα για τον Παναθηναϊκό. Πρόεδρος, προπονητές και παίκτες τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 30/12.

  • Μπάγεβιτς: «Tώρα υπάρχει προοπτική»!Μπάγεβιτς: «Tώρα υπάρχει προοπτική»!

    Γιώργος Τσακίρης – Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως όλοι περιμένουν το πρώτο βήμα που θα γίνει το νέο χρόνο για το γήπεδο!

  • Δωδεκαετία στην Τσέλσι ο ΜουρίνιοΔωδεκαετία στην Τσέλσι ο Μουρίνιο

    – Την επιθυμία να παραμείνει στον πάγκο της Τσέλσι για 12 χρόνια εξέφρασε ο Ζοζέ Μουρίνιο ενόψει του αποψινού (22:00) μεγάλου ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ με την Άρσεναλ.

  • Υπέγραψε ο ΙνιέσταΥπέγραψε ο Ινιέστα

    – Στην ομάδα της καρδιάς του θα κλείσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του ο Αντρές Ινιέστα, ο οποίος υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με τη Μπαρτσελόνα έως το 2018.

  • Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη 1-2Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη 1-2

    Γιώργος Καραμάνος – Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ σκόραρε (και αποβλήθηκε) και οδήγησε τους Σεβιγιάνους στην 3η διαδοχική εκτός επιτυχία τους

  • Στην 44η θέση ανέβηκε ο Μίτσελ  pic Στην 44η θέση ανέβηκε ο Μίτσελ (pic)

    Δημήτρης Τομαράς – Νέα άνοδος για τον Μίτσελ που έπιασε πλέον την 44η θέση στην παγκόσμια κατάταξη των προπονητών.

  • Ο Νταμπίζας για όλα! Ο Νταμπίζας για όλα!

    – Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε για όλους και για όλα. Για τον επιθετικό που θέλει ο Παναθηναϊκός, για την πορεία της ομάδας, για Πράνιτς-Σίλντενφελντ, για το Κύπελλο.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/