Να τα πούμε…… Γηροκομείο Μεγάλων Καλυβίων‏

Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού – Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Κρηνίτσας διοργάνωσε επίσκεψη στο Γηροκομείο των Μεγάλων Καλυβίων, την Παρασκευή , 20 .12.13, στις το απόγευμα. Ο Βασίλης Κομματάς, οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ εθελοντικά μας μετέφερε δωρεάν για να δώσουμε χαρά στους πάσχοντες και ανήμπορους συμπολίτες μας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tο Δ.Σ. του Εξωραϊστικού – Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Κρηνίτσας δραστηριοποιείται σε φιλανθρωπικό έργο πέρα από τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και τον εξωραϊσμό του χωριού μας. Οι ηλικιωμένοι έχουν την ανάγκη όλων μας για να μπορέσουν να συνεχίσουν μια ποιοτική ζωή μέχρι το τέλος της εφήμερης αυτής ζωής.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο παπα –Γιώργης με τα παιδιά της χορωδίας, ακούραστος όπως πάντα πρωτοστατεί σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου μας. Τα παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα και ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά, Υγεία και ευτυχισμένο το 2014» στους τροφίμους του γηροκομείου. Τους αφιερώσαμε το δημοτικό τραγούδι «Να ήταν τα νιάτα δυο φορές …» κάτι που τους άρεσε ιδιαίτερα. Μας μίλησαν για τα εγγονάκια τους και είπαν πως χάρηκαν πάρα πολύ για την αγάπη και τα γλυκά που τους προσφέραμε, μας ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά και στους μικρούς μαθητές ευχήθηκαν Καλή Πρόοδο ….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η υπεύθυνη του Γηροκομείου μας μίλησε για την ημέρα και το πρόγραμμα ενός τροφίμου σε γενικές γραμμές, συμβούλεψε τα μικρά παιδιά να επισκέπτονται τους παππούδες τους, αλλά και άλλους ηλικιωμένους για να τους δίνουν αγάπη και δύναμη να μπορέσουν να συνεχίσουν το δύσκολο δρόμο της ζωής μέχρι το τέλος…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Και του χρόνου ….