Αθλητικά Παρασκήνια, 28 Δεκεμβρίου 2013

  • Προσφυγή στον εισαγγελέα για ΑρηΠροσφυγή στον εισαγγελέα για Αρη

    Gazzetta team – Στις προθέσεις της Κοινωνίας Μελών είναι να γίνει ένας πρώτος έλεγχος στη νέα διοίκηση της ΠΑΕ, αλλά και να δρομολογηθούν οι όποιες ενέργειες για προσφυγή στον εισαγγελέα για τα όσα αναγράφονται στο πόρισμα.

  • Ρεάλ, η μηχανή των γκολΡεάλ, η μηχανή των γκολ

    Gazzetta team – Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να μην κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας, αλλά πέτυχε τα περισσότερα γκολ το 2013 στην La Liga αφήνοντας πίσω Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης

  • Ο Σουάρες και ο ΜαραντόναΟ Σουάρες και ο Μαραντόνα

    Θανάσης Λιοντζόπουλος – Ο Θανάσης Λιοντζόπουλος γράφει για τις συγκρίσεις που έχουν αρχίσει και γίνονται για τους δύο λατινοαμερικάνους ηγέτες τον Λουίς Σουάρες – πού έχασε τη μάχη όχι τον πόλεμο κόντρα στη Σίτι – και τον Ντιέγκο Μαραντόνα, τους συλλόγους Λίβερπουλ – Νάπολι και το Μουντιάλ.

  • Με κόσμο ο ΠΑΟΚ στην ΞάνθηΜε κόσμο ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη

    Gazzetta team – Ο ΠΑΟΚ θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

  • Απευθείας η Ελλάδα στους ομίλους του Europa LeagueΑπευθείας η Ελλάδα στους ομίλους του Europa League

    Δήμος Μπουλούκος – Το gazzetta.gr γράφει για την οριστική απόφαση που έχει λάβει η ΟΥΕΦΑ, για απευθείας πρόκριση ομάδων στους ομίλους του Europa League που ενδιαφέρει και την Ελλάδα.

  • Μένουν Γεωργέας και ΤσιρίλοΜένουν Γεωργέας και Τσιρίλο

    Gazzetta team – Σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση της ΑΕΚ έχουν έρθει ο Νίκος Γεωργέας και ο Μπρούνο Τσιρίλο για να παραμείνουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα.

  • Ολυμπιακός 72 εκατομμυρίων ευρώ!Ολυμπιακός 72 εκατομμυρίων ευρώ!

    Gazzetta team – Το πιο ακριβό μακράν ρόστερ στην Ελλάδα έχει ο Ολυμπιακός καθώς η συνολική του αξία φτάνει τα 72.150.000 ευρώ και ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 46.300.000.

  • Το μόνο που του λείπειΤο μόνο που του λείπει

    Κώστας Νικολακόπουλος – Ο Κ. Νικολακόπουλος καταθέτει στο blog του στο gazzetta την άποψή του για το μόνο πράγμα που λείπει από τον Ολυμπιακό!

  • Φεύγει ο Κασίγιας από τη ΡεάλΦεύγει ο Κασίγιας από τη Ρεάλ

    Gazzetta team – Ο Ικερ Κασίγιας “γυαλίζει” τον πάγκο της Ρεάλ και σύμφωνα με την AS θα φύγει το καλοκαίρι για να γίνει βασικός σε άλλη ομάδα…

  • Συνεχίζει για Ενόχ και Μάρτενς ο ΠΑΟΚ!Συνεχίζει για Ενόχ και Μάρτενς ο ΠΑΟΚ!

    Gazzetta team – Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αναμένεται να ενισχυθεί ουσιαστικά τον Ιανουάριο!

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/