Στο Δρομοκαΐτειο η Βίκυ Σταμάτη! Ζητάει συνεχώς τον γιο της

Η Βίκυ Σταμάτη δεν άντεξε την απουσία του μοναχογιού της τις γιορτινές ημέρες και… κατέρρευσε στις φυλακές Κορυδαλλού, την επομένη των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στη εφημερίδα Espresso, ο δικηγόρος της Φραγκίσκος Ραγκούσης,  η Βίκη Σταμάτη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών όπου ο ψυχίατρος διαπίστωσε ότι η κατάστασή της, ήταν ιδιαίτερα σοβαρή.

Η Βίκυ Σταμάτη μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος καθώς δεν εφημέρευε το Δαφνί
αλλά λόγω της κρίσιμης κατάστασής της, τελικά την μετέφεραν στο Δρομοκαΐτειο, όπου την έχει αναλάβει ο διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής Βασίλης Φωτόπουλος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο δηκηγόρος της στην εφημερίδα, η Βίκη Σταμάτη βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Με το ζόρι αναπνέει, ζει.  Έχει αποφασίσει αν πεθάνει και όλοι προσπαθούμε να τη βοηθήσουμε αλλά είναι δύσκολο. Δε μπορεί να ζήσει μακριά από το παιδί της.

Η Βίκυ Σταμάτη μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά στον δικηγόρο της: “Εγώ έκανα τα πάντα για να αποκτήσω αυτό το παιδί. Αρρώστησα για να το φέρω στον κόσμο. Και δεν μπορώ να είμαι δίπλα του, να το αγκαλιάσω. Δεν έχω πλέον λόγο ύπαρξης”…

Ο δικηγόρος της λέει, ότι έχει επικοινωνήσει ήδη με τον αρμόδιο εισαγγελέα ώστε να μεταφερθεί η Βίκυ Σταμάτη έστω στο Δαφνί, καθώς εκεί οι γιατροί γνωρίζουν το ιστορικό της. Οι δικηγόροι της, ζητούν επίσης, να της δοθεί η δυνατότητα επικοινωνίας με το παιδί της…