«Λαβράκι» έβγαλε η πρωτοχρονιάτικη έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε μαγαζιά της παραλιακής -Χωρίς συμβόλαιο πιάστηκε πασίγνωστος τραγουδιστής

Χωρίς συμβόλαιο βρέθηκε να τραγουδά στο νυχτερινό κέντρο «Φαντασία» ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βέρτης κατά τη διάρκεια ελέγχων της Οικονομικής Αστυνομίας σε μαγαζιά της Παραλιακής.

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. κατά τον έλεγχο που έγινε στο κέντρο, δεν επεδείχθη το ιδιωτικό συμφωνητικό – συμβόλαιο της επιχείρησης με την εταιρεία του τραγουδιστή. Ο ίδιος υποστήριξε ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο, αλλά όπως είπε, δεν το είχε μαζί του και θα προσκόμιζε η εταιρεία του.

Στο ίδιο μαγαζί εντοπίστηκαν επίσης δύο ανασφάλιστοι εργαζόμενοι, οι οποίοι δεν είχαν καταχωρηθεί στο Ειδικό Βιβλίο Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού (Ε.Β.Κ.Ν.Π.), ενώ μία ακόμη περίπτωση ανασφάλιστης εργασίας διαπιστώθηκε στο νυχτερινό κέντρο «Ποσειδώνιο». Σημειώνεται ότι βάσει της σχετικής νομοθεσίας,το πρόστιμο για κάθε ανασφάλιστο εργαζόμενο ανέρχεται σε 10.500 ευρώ.

Από την Οικονομική Αστυνομία ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Ι.Κ.Α. και του Σ.ΕΠ.Ε., για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.

Πηγή:iefimerida.gr